Tymek nie załatwia on już to pewnie zrobił a teraz pilnuje żeby te plany szły krok po krokuDziękuje Kochana
Czasami w tym zawirowanym świecie człowiek wiecej polegać może na WAS niz na osoby z bliskiego otoczenia- lubie tu byc i lubie tu zaglądać , choć nie przeczę wolałabym tego wszystkiego nie przechodzić i uniknąć to z Wami teoretycznie obcymi osobami jest lżej i raźniej
Cudownie jest moc komuś sie wyżalić czy pogadac o tym o czym na co dzień z nikim nie rozmawiasz ….
Wierze też ze moje małe serduszko załatwia mi tam u Pana Boga piękną przyszłość![]()
reklama
Część w Krakowie a część w RzeszowieI gdzie robisz te badania ? ♡
Dziękuję, pogoda deszczowa ale za to ruch mniejszySzerokości Kochana![]()
Chce iść na betę w piątek tj. Tydzień po drugiej becie. Zobaczymy jaki będzie przyrost.Coraz częściej coś mi dolega albo żołądek daje o sobie znać albo jelita a wieczorami męczy mnie zgaga
Podbrzusze tez czasem zaboli
Chyba muszę zmienić dietę na bardziej lekkostrawna
Wizyta w piątek i już doczekać się nie mogę
Oby wszystko było dobrze
Robiłaś jeszcze betę czy czekasz cierpliwie tak jak ja?![]()
Nie wytrzymam do wizyty bo ja mam dopiero 3.10 czyli za 2 tyg
Ja nie mam żadnych objawów poza bólem jajników i podbrzusza który najbardziej doskwiera mi wieczorem. Lekarz mówił ze to przez powiększone jajniki.
PS. Nadal bierzesz nospe?
Wiem , ale jednak człowiek podświadomie się denerwuje , czy dobrze kłujęmnie kłuło całą ciążę jak lekarz pytał co mnie niepokoi to zawsze mu mówiła kłuje mniechyba już mnie miał dość
a dziś to kłucie leży w łóżeczku
![]()
A ja mam pytanie dziewczyny jak się suplementujecie?
Zarówno te które starają się o dziecko jak i te które są w początkowej ciąży
Ja biore tylko magnez, tabletki Pregna Start i to w sumie tyle.
Staram się tez raz dziennie zjeść łyżeczkę pyłku kwiatowego z miodem
Staram się tez raz dziennie zjeść łyżeczkę pyłku kwiatowego z miodem
Madame JS
Fanka BB :)
Cześć, próbowałam wcześniej wielu rzeczy ;-), ale w ostatnim czasie (stymulacja, transfer) ograniczyłam się do minimum: metylowany kwas foliowy i ewentualnie Pregna Start. Wcześniej próbowałam z koenzymem Q10 - zakładam, że zadziałał, bo trafiło się najwyraźniej kilka potencjalnie dobrych komórek - trochę z inozytolem w Inofolic Forte, trochę z melatoniną... Brałam też rzeczywiście suplement z pyłkiem albo piłam substytut kawy z jego dodatkiem.A ja mam pytanie dziewczyny jak się suplementujecie?
Staram się tez raz dziennie zjeść łyżeczkę pyłku kwiatowego z miodem![]()
Ja przed transferem brałam mleczko pszczele i zwykły folik. Na początku ciąży tylko folik a teraz MAMADHApremium+A ja mam pytanie dziewczyny jak się suplementujecie?
reklama
Ja do tej pory brałam ovarin, magnez i wit D 2000 co drugi dzień, bo w ovarinie też jest. Teraz w ciąży biorę prenasol, magnez x2 gin powiedziała że to wystarczyA ja mam pytanie dziewczyny jak się suplementujecie?
Podziel się: