Ja zwalniam 1 marca więc termin do wzięciaJak tu już tak rezerwujecie brzuszki na zapas to z chęcią przejmę brzuszek kulezanki która rodzi luty / marzec![]()
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Dzień dobry w czwartek
Życzę pięknego dnia dla wszystkich
Dla tych siedzących w krzakach więcej odwagi i wiary że może być dobrze

Co do rozmowy wczorajszej @mArusia33 i @Per Em oddam z chęcią kalendarz. Niech teraz którejś z was przyniesie szczęście
ja nie ukrywam że na razie ciąża jest dla mnie łaskawa
i aby tak zostało 
ale z chęcią podzielę się nim 
Tylko oczywiste jest to że pustego go nie oddam
więc czekam aż się dopiszecie do niego i będę szukać nowej prowadzącej 
Już jedna propozycja siedzi mi w.glowie
no ale zobaczymy jak to będzie 
Także proszę wychodzić z za krzaków i dopisywać wizyty u lekarza
Życzę pięknego dnia dla wszystkich
Dla tych siedzących w krzakach więcej odwagi i wiary że może być dobrze
Co do rozmowy wczorajszej @mArusia33 i @Per Em oddam z chęcią kalendarz. Niech teraz którejś z was przyniesie szczęście
Tylko oczywiste jest to że pustego go nie oddam
Już jedna propozycja siedzi mi w.glowie
Także proszę wychodzić z za krzaków i dopisywać wizyty u lekarza
JestemMama!
to nie miało Katarzyna być do Ciebie tylko do @Coffe88 wybaczMoze niech wezmie kalendarz dziewczyna ktora jeszcze nie ma dziecka hmmm
Coffe18
Biereeee bierrreeee .Ja zwalniam 1 marca więc termin do wzięcia![]()
Jak by Ci się troszkę pospieszyło w lutym na przyklad to tez nie pogardzę
Trzymam kciuki za Ciebie i Twoje dzieciątko
Czytałam, że zapotrzebowanie na magnez dla kobiet w ciąży to 360 a jedna tabletka np magnefar B6 forte ma 100. Więc pasuje brać przynajmniej 3 dziennie a najlepiej 4. Ale w tych tabletkach jest Wit B6 a w tabletkach dla kobiet w ciąży (jeżeli ktoś takie przyjmuje ja np stosuje omegamed optima start) też ona jest i pasuje jej nie przedawkować. Tym bardziej, że magnez B6 dostarczamy też w jedzeniu. Więc ja biorę 2 dziennie magnezu i jedną optime póki coJa acard biorę od 2-3 dnia cyklu. To jest lek, który można cały czas sobie brać, jak witaminę C. Oczywiście poniekąd![]()
A.magnez rzeczywiście powinnam teraz zwiększyć dawkę, bo niby łykam codziennie, ale przed transferem to inaczej
Bella.n
To ja rezerwujeJa zwalniam swój w powie marcawięc która chce to oddam swój brzuch
![]()
reklama
Dziewczyny nie wiem czy któraś słyszała,ale wrzucam link;
Dlatego też powołujemy do życia obywatelski projekt ustawy przywrócenia refundacji leczenia niepłodności, w tym zapłodnienia pozaustrojowego prowadzonego w ośrodkach medycznie wspomaganej prokreacji.
Obywatelski projekt ustawy „TAK dla In Vitro” zakłada, że na realizację programu polityki zdrowotnej leczenia niepłodności corocznie zostaną przeznaczone środki z budżetu państwa, będące do dyspozycji Ministra Zdrowia w wysokości nie niższej niż 500 mln zł
www.takdlainvitro.pl
Dlatego też powołujemy do życia obywatelski projekt ustawy przywrócenia refundacji leczenia niepłodności, w tym zapłodnienia pozaustrojowego prowadzonego w ośrodkach medycznie wspomaganej prokreacji.
Obywatelski projekt ustawy „TAK dla In Vitro” zakłada, że na realizację programu polityki zdrowotnej leczenia niepłodności corocznie zostaną przeznaczone środki z budżetu państwa, będące do dyspozycji Ministra Zdrowia w wysokości nie niższej niż 500 mln zł
TAK dla In vitro! In vitro to Ludzie!
Podziel się: