Kasia19881988
Fanka BB :)
Dziś o 16 będą moje wyniki z bety 
Mimo tego ze na teście dwie kreski to mam obawy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w ogóle nie mam objawów. Jakbym nie miała świadomości, że na transferze byłam i wczoraj moją kropeczkę na usg widziałam, to w życiu bym nie przypuszczała, że w ciąży jestem
Będzie dobrze. Pozytywne myślenie tylko nas uratuje.
Ja jednak normalna nie jestemJa w ogóle nie mam objawów. Jakbym nie miała świadomości, że na transferze byłam i wczoraj moją kropeczkę na usg widziałam, to w życiu bym nie przypuszczała, że w ciąży jestem
Będzie dobrze. Pozytywne myślenie tylko nas uratuje.
Dziś o 16 będą moje wyniki z bety
Jeśli boli to bierz. I dodatkowo magnez.Dziewczyny, w poniedziałek miałam transfer 5 dniowej blastocysty. Od transferu cały czas pobolewa mnie podbrzusze. Myślicie ze powinnam włączyć nospe max 3x1? Jest to mój trzeci transfer, we wcześniejszych nieudanych bóle pojawiały się około 6 dpt.
Kochana ciesz się, uwierz, chciej jak najmniej objawówEh... Nie wiem jak wytrzymam do wizyty..Mam wrażenie że wszystkie objawy mi minęły
aż jej się boje normalnie
piersi bolą mega w nocy jak się przewracam z boku na bok to az się budzę taki ból a w ciągu dnia tylko przy dotyku
no i teraz mi delikatnie niedobrze .... Ale to nie jest to co było tydzień czy dwa tygodnie temu, no i chwilami ten ból jak na @ ... Ale słabszy ...
aaaaa chyba przeszłość daje o sobie znać
i wraca strach , lek i niepokój ....
Doła mam
![]()
U mnie beta 3 dpt była 25 ale to mógł być ovitrelle jeszcze, później 7 dpt 147 i 10 dpt 432Gdyby dwa się zagnieżdziły to chyba na początku byłaby wyższa beta a że przetrwał jeden to może spadła by delikatnie ? Sama nie wiem. Dziś poszłam na kolejną betę. Zobaczymy
Czyli ok. Bo u mnie w poprzedniej ciąży miałam 6dpt 33 9 dpt 120 a teraz ? 6dp 26 9 dopt 58,61 wiec widzę różnicę i dlatego sie martwię, dlaczego tak.U mnie beta 3 dpt była 25 ale to mógł być ovitrelle jeszcze, później 7 dpt 147 i 10 dpt 432
I jak tam ??? Czekam z niecierpliwością jak na swojąDziś o 16 będą moje wyniki z bety
Jak pisałam wyżej. Ja miałam mocne bóle podbrzusza przy 1 transferze od samego początku. Na 3 dzień dostałam tak silnego, że aż sobie kucnęłam. Poszłam na drugi dzień sprawdzić progesteron i okazało się że mam jedynie 3,89. Pewnie przez to pojawił się tak mocny skórcz.Dziewczyny, w poniedziałek miałam transfer 5 dniowej blastocysty. Od transferu cały czas pobolewa mnie podbrzusze. Myślicie ze powinnam włączyć nospe max 3x1? Jest to mój trzeci transfer, we wcześniejszych nieudanych bóle pojawiały się około 6 dpt.