JestemMama!
Fanka BB :)
.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy to jest wynik dodatni czy ujemny bo nie ogarniam
Właśnie sama nie jestem do końca pewna dlatego usunęłam moja odpowiedź ...Czy to jest wynik dodatni czy ujemny bo nie ogarniam
No właśnie nie wiem o co chodzi w tym wyniku czy on jest dodatni czy ujemny bo tam dziwnie jest opisanyWłaśnie sama nie jestem do końca pewna dlatego usunęłam moja odpowiedź ...
No właśnie nie wiem o co chodzi w tym wyniku czy on jest dodatni czy ujemny bo tam dziwnie jest opisany
Ja jakoś po 1 trymestrze przestałam brać., przez pierwszy tydzień miałam zmniejszana dawkę
Taka dziwna sprawa z tym wynikiemNie jestem pewna, ale wydaje mi się, że wynik to <2,3 wiec ujemny. Ale faktycznie dziwnie opisane...
Takkkk wydaje mi się że wynik jest ujemny . Bo wynik jest mniej niż 2,3 a od 0 do 19.9 wynik ujemny a powyżej 20 dodatni . U was jest 2,3 więc dobrze .... Mam nadzieję że się nie myleTaka dziwna sprawa z tym wynikiem
Dziękuje Ci bardzoTakkkk wydaje mi się że wynik jest ujemny . Bo wynik jest mniej niż 2,3 a od 0 do 19.9 wynik ujemny a powyżej 20 dodatni . U was jest 2,3 więc dobrze .... Mam nadzieję że się nie myle![]()