eij
Fanka BB :)
U mojej siostry to samo, krwawienia 4 miesiące, rodzi pod koniec kwietnia. Ważne żeby się oszczędzać i leżeć ile tylko możnakoleżanka też tak miała lało się nogami a Olek w lutym skończył rok![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mojej siostry to samo, krwawienia 4 miesiące, rodzi pod koniec kwietnia. Ważne żeby się oszczędzać i leżeć ile tylko możnakoleżanka też tak miała lało się nogami a Olek w lutym skończył rok![]()
o tak niech nadskakujeNie widzę innej opcji
Już wykorzystuje swoj stan przeciwko staremunie może mnie złościć bo przecież ciężarna jestem
( póki co to w głowie
)
a no to jak swój biznes to nie można wypaść z rynkuJa prowadzę własny biznes- salon beauty. Tak wiec sama rozumieszDaleko nie masz z tego co pamietam wiec kiedyś możesz wpaść
Pracuje mniej ale pracuje. Śmieje się, ze młody musi na siebie zarabiać wiec muszę czuć się dobrze![]()
Dam znać czy udało się zrobić piękne foty, chociaż nie nastawiam się na cuda. A niż mnie zaskoczy![]()
o to będzie kolejne bobo u Was w rodzinieU mojej siostry to samo, krwawienia 4 miesiące, rodzi pod koniec kwietnia. Ważne żeby się oszczędzać i leżeć ile tylko można
@Candys - podniosłam sobie składki ? Ja pracowałam do dnia porodu, bo tez na własnym garnuszku. Teraz mam chociaż wysoki macierzyński a i tak od porodu muszę zajmować się firma, chociaż bardziej on linea no to jak swój biznes to nie można wypaść z rynkuno blisko mam ale nie wiem czy mnie stać na pazy w Szczecinie
![]()
U doktor Kostrzewy. Bardzo sympatyczna ale widziałam ją pierwszy raz.U kogo byłaś?
Niech róż przyniesie szczęścieDziewczyny za chwile idę po moje szczęście w różowej spódniczce
Może to tez znak
Zobaczymy![]()
A to ma w praktyce znaczenie czy mercedes czy opel astra?Same mercedesy![]()
Tutaj trudno mówić o „praktyce”. Przyjmuje się, że blastki z oznaczeniami 1.1 lepiej rokują od takich 2.2 chociaż i z 3 są ciąże. Im wyższy poziom rozprężenia czyli w skali od 1 do 5 (czasem 6) tez rokuje lepiej. Ale niestety gwarancji nigdy nie ma, nawet przy 5.1.1.A to ma w praktyce znaczenie czy mercedes czy opel astra?![]()