Niedługo mama
Fanka BB :)
Super

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super
Yeeeaaaahhhh
Szczerze to robiłam raz czy dwa przy którymś transferze i było wyższe niż miałam standardowo. Przy 4 transferze dostałam eutyrox 25, zapobiegawczo. Transfer się udał, mam córkę. Kto wie czy to pomogłoAle to też badałaś po transferze czy jakteż dostałaś leki?
U mnie to już trzeci raz i nigdy nie miałam takich wytycznych![]()
A ok. Bo właśnie tak mnie to zastanawiałoSzczerze to robiłam raz czy dwa przy którymś transferze i było wyższe niż miałam standardowo. Przy 4 transferze dostałam eutyrox 25, zapobiegawczo. Transfer się udał, mam córkę. Kto wie czy to pomogło. Teraz przy ostatnim transferze byłam na naturalnym więc nic nie robiłam
narazie jest Ok, kropek siedzi, oby jeszcze ponad 7 miesięcy
![]()
Tak się dzieciaczkom do mamy spieszyTy to masz sprinterów
Gratuluje![]()
Super, powodzenia! Opowiedz, jak to ogarnęłasDziewczyny wracam do walki miałam podane dziś immuglobiny w poniedziałek transfer w Czechach miłego wieczoru
Uff dobrze, że się udałoDziewczyny wracam do walki miałam podane dziś immuglobiny w poniedziałek transfer w Czechach miłego wieczoru
No i super !! Gdzie Ci je podali ? I czy znalazłaś informacje na grupach, o których pisałam ?Dziewczyny wracam do walki miałam podane dziś immuglobiny w poniedziałek transfer w Czechach miłego wieczoru