LU36
Fanka BB :)
Gratulacje!U mnie beta 25!!
Rano robilam test, wyszly dwie kreski wiec sie uspokoiłam
Progesteron 14,5 - jak myślicie dolozyc luteinę? Dzien przed transferem jakbym miala 13 to mialam dolozyc a mialam 20. Luteiny chyba nie mozna przedobrzyć?

ale co innego mnie interesuje   co z pracą , zostaniesz w domu  , macie swoją firmę czy jak planujesz to rozwiązać, takie kwestie organizacyjne , ta rodzina u nas to rolnicy więc elastyczny czas pracy, dodatkowo 5 tka dzieci wiec starsze pilnują młodsze
 ale co innego mnie interesuje   co z pracą , zostaniesz w domu  , macie swoją firmę czy jak planujesz to rozwiązać, takie kwestie organizacyjne , ta rodzina u nas to rolnicy więc elastyczny czas pracy, dodatkowo 5 tka dzieci wiec starsze pilnują młodsze  

luteina 200mg od dziś(swoją drogą nie wiedziałam że za darmo) ważymy już 746g.
 luteina 200mg od dziś(swoją drogą nie wiedziałam że za darmo) ważymy już 746g. Kolejna wizyta 29 sierpień. I żelazo od dziś bo powoli zbliżam się ku anemii
 Kolejna wizyta 29 sierpień. I żelazo od dziś bo powoli zbliżam się ku anemii  mój bobek w tamtym tygodniu ważył 664 g
 mój bobek w tamtym tygodniu ważył 664 g  ja od pierwszych prenatalnych mam zakaz ze względu na łożysko które delikatnie stykało sie z szyjką
 ja od pierwszych prenatalnych mam zakaz ze względu na łożysko które delikatnie stykało sie z szyjką 

.
.
		 masz rację zdrowie chłopaków najważniejsze
 masz rację zdrowie chłopaków najważniejsze