Ruda08
Fanka BB :)
Możesz sobie zrobić betę a tydzień i tyle. Nie szalejBo jak narazie zwolniła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Możesz sobie zrobić betę a tydzień i tyle. Nie szalejBo jak narazie zwolniła
trzymamy nadal kciuki żeby sobie ładnie rosła i wszystko było dobrzeW środę idę na kolejną bete dla kliniki
Myślicie że coś z tego Może być???trzymamy nadal kciuki żeby sobie ładnie rosła i wszystko było dobrze![]()
wiesz co to jest tak ciężko odgadnąć bo przypadki sa na prawdę różne ale szansa jest i trzeba miec nadzieje ! Uwierz w swojego kropka że da radę i się zatrzyma na dłużej u mamusiMyślicie że coś z tego Może być???
Hej,zależy mi trochę na czasie. Do końca roku chciałabym już być po zabiegu. A nie czekać dopiero na wizytę
Już pisałam w tej sprawie na kilku forach, na FB. Kurcze, no zero odzewu.
Strasznie trudno się czegoś dowiedzieć
Hej, dzięki za odpowiedźHej,
I jak dowiedziałaś się czegoś konkretnego?
Mogę pomóc bo przechodziłam przeprawę z prof L. W Krk.
Ja termin miałam szybki.. za 2 tyg. Nie czytałam całego Twojego wątku ale jeśli chodzi o 1 wizytę to dr robi usg 3D czy tam 4D też i w zależności co zobaczy.. u mnie było podejrzenie przegrody więc od razu potrzebne było też sonohsg i pyta czy chcę bo jest to potrzebne do kwalifikacji do zabiegu ale koszt plus 700 zł. Wtedy krzyknęłam... iiiiiiileeeeeee? Robimy.
I tym sposobem 1 wizyta wyniosła mnie 1100 zł. Trwała godzinę czasu i byłam od razu umówiona na zabieg.