dużo mialas przekroczone normy?Ja robiłam Romę przed ostatnim trqnsferem
Z racji moich dwóch torbieli endometrialnych
Ty masz wszystko ok, ja miałam przekroczone normy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dużo mialas przekroczone normy?Ja robiłam Romę przed ostatnim trqnsferem
Z racji moich dwóch torbieli endometrialnych
Ty masz wszystko ok, ja miałam przekroczone normy
To moj wynikdużo mialas przekroczone normy?
bardzo mi przykroDziewczyny, ja tylko daję znać, że beta od poniedziałku nie drgnęła. Jestem totalnie załamanaMimo wszystkich obaw i wątpliwości, jak zobaczyłam dwie kreski to pomyślałam, że się udało. Na co ja w ogóle liczę w tym wieku!?!?
Nie mam już siły. Nie wiem co robić dalej. Mamy jeszcze dwa zarodki ale niższej klasy. Chyba mi się zasoby zdrowia psychicznego wyczerpały. Wiem, że wiele z Was przeszło więcej i się nie poddało, ale ja już nie mam czasu, żeby otrzepać rajstopki i walczyć dalej. Od maja jestem poza domem, bez męża. Nawet nie wiem czy w Australii robią transfery kobietom po 45 rż
Dziś mi się przypomniało, że tego nie sprawdziłam. Polskie prywatne kliniki są wyjątkowo liberalne w tym zakresie.
ja wszystko odstawialam wraz z negatywna beta, estrofem teżDziewczyny, czy estrofem można odstawić z dnia na dzień? Mój cholerny lekarz nie znalazł dziś czasu, żeby do mnie zadzwonić. Proga, wiem już, że można odstawić od razu, estrofem biorę pierwszy raz.
Po nieudanym transferze kazali mi odstawić wszystkie leki od razu . Życzę Ci dużo sił....,Dziewczyny, czy estrofem można odstawić z dnia na dzień? Mój cholerny lekarz nie znalazł dziś czasu, żeby do mnie zadzwonić. Proga, wiem już, że można odstawić od razu, estrofem biorę pierwszy raz.
Po nieudanym transferze kazali mi odstawić wszystkie leki od razu . Życzę Ci dużo sił....,