Najważniejsze, aby po niepowodzeniu się nie poddawać i nie załamywać. Głowa do góry, pozytywne myśli i do przodu.U mnie biel więc to tylko formalność. Po wyniku pisze do dr kiedy transfer z ostatnim zarodkiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Najważniejsze, aby po niepowodzeniu się nie poddawać i nie załamywać. Głowa do góry, pozytywne myśli i do przodu.U mnie biel więc to tylko formalność. Po wyniku pisze do dr kiedy transfer z ostatnim zarodkiem
Beta <0.100Najważniejsze, aby po niepowodzeniu się nie poddawać i nie załamywać. Głowa do góry, pozytywne myśli i do przodu.![]()
![]()
![]()
Beta <0.100
Mamy jeszcze jeden zarodek. Planujemy w grudniu podejść
U nas jak był zaplanowany dzień transferu, to rano bo rozmrozili i dzwonili kilka godzin przed transferem że wszystko z zarodkiem wporzadku, dziś jedziemy na kolejną wizytęMam taką samą sytuację, mam tylko jeden zarodek i chciałabym w grudniu podejść do transferu. Mam pytanie jak to się wszystko odbywa z mrożaczkiem? Bo ja miałam dwa transfery, ale świeże i kompletnie nie mam pojęcia jak to się będzie teraz odbywać.
A czas przed transferem? Jakieś leki ? Zastrzyki?U nas jak był zaplanowany dzień transferu, to rano bo rozmrozili i dzwonili kilka godzin przed transferem że wszystko z zarodkiem wporzadku, dziś jedziemy na kolejną wizytę![]()
No ja miałam dużo... Punkcja była w sierpniu. Teraz biorę tylko kwas foliowy i luteinę dopochwowo większą dawkę ponieważ progesteron spada.A czas przed transferem? Jakieś leki ? Zastrzyki?
To zależy czy będziesz na cyklu naturalnym czy sztucznym.A czas przed transferem? Jakieś leki ? Zastrzyki?
Jedziemy na tym samym wozku...Mam taką samą sytuację, mam tylko jeden zarodek i chciałabym w grudniu podejść do transferu. Mam pytanie jak to się wszystko odbywa z mrożaczkiem? Bo ja miałam dwa transfery, ale świeże i kompletnie nie mam pojęcia jak to się będzie teraz odbywać.
Tak samo na na świeżym.Mam taką samą sytuację, mam tylko jeden zarodek i chciałabym w grudniu podejść do transferu. Mam pytanie jak to się wszystko odbywa z mrożaczkiem? Bo ja miałam dwa transfery, ale świeże i kompletnie nie mam pojęcia jak to się będzie teraz odbywać.