Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na ogół przed transferem miałam mało bo chyba tylko 3x1 dopochwowo, dopiero po transferze miałam pełno leków a i tak na cyklu sztucznym miałam niski progesteronCześć dziewczyny !
Mam pytanie do dziewczyn które miały transfer na cyklu sztucznym , jakie ilości progesteronu miałyście zlecone przed transferem ?
Pisałaś do lekarza jak wynik progrsteronu? Może Ci przepisze progesteron?Byłam dziś na badaniach
Beta w 13 dniu 947, 30 w 10 dniu miałam 292
Progesteron 31,22 i tu mam spadek z 69
Ale po co?Pisałaś do lekarza jak wynik progrsteronu? Może Ci przepisze progesteron?
Pisałaś do lekarza jak wynik progrsteronu? Może Ci przepisze progesteron?
Ale po co?
Progesteron wytwarzany jest skokowo, więc godzinę później już mógłby być inny wynik.
Poza tym normy progesteronu w ciąży fizjologicznej to od 14 w górę, no ok w in vitro często mówi się, że ok 20 by było bezpiecznie.
A @Cytrynka122 ma ponad 30 więc luzik, herbatka i czekać na USG![]()
Ja jak miałam dość podobny to miałam jeszcze wyższa dawkę dlatego pytamAle po co?
Progesteron wytwarzany jest skokowo, więc godzinę później już mógłby być inny wynik.
Poza tym normy progesteronu w ciąży fizjologicznej to od 14 w górę, no ok w in vitro często mówi się, że ok 20 by było bezpiecznie.
A @Cytrynka122 ma ponad 30 więc luzik, herbatka i czekać na USG![]()
łoo, to faktycznie mało. To ja miałam 3x1 tabletki Duphaston i 2x1 globulki Cyclogest. Po odkryciu krwiaka miałam jeszcze dodatkowo dołożony.Na ogół przed transferem miałam mało bo chyba tylko 3x1 dopochwowo, dopiero po transferze miałam pełno leków a i tak na cyklu sztucznym miałam niski progesteron
i to na cyklu naturalnym, zapomniałam dodać.łoo, to faktycznie mało. To ja miałam 3x1 tabletki Duphaston i 2x1 globulki Cyclogest. Po odkryciu krwiaka miałam jeszcze dodatkowo dołożony.