Cytrynka122
Fanka BB :)
Kupie relanium jesli komus zostalo po leczeniu
Posiadam 8 tabletek z datą do lipca 2027
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Kupie relanium jesli komus zostalo po leczeniu
Ja też się bałam teraz druga ciaza I jakoś lepiej idzie.Hej dziewczyny, pytanie do tych, które brały heparynę do końca ciąży. Czy cały czas podając zastrzyk trzeba łapać i naciągać tak skórę, ja to bardzo przeżywam czy nic złego nie zrobię przez to
My tak naprawdę.mamy dopiero 6 zębów.A których jeszcze nie macie ząbków? Piątki podobno najgorsze jeśli chodzi o dolegliwości..

Bardzo się cieszę i życzę spokojnej ciążyhej Kochana ja dziś 10+5i czas jakoś leci pomału od wizyty do wizyty
mała teraz ze mną w domu bo oczywiście znowu załapała Bostonkę miała w maju myślałam że to nie wraca a jednak wraca
a co u Was ? Jak dziewczynka nasza słodka

chodzi też do żłobka (podobno tam też pokazuje swoje ja)
chodzi też do żłobka (podobno tam też pokazuje swoje ja)
 bo znowu zaczęła chodzić..
bo znowu zaczęła chodzić.. więc wchodzimy w etap kilku słów
więc wchodzimy w etap kilku słów zaraz bd mieć dwa lata urodzeniowej. Z wcześniactwa zostało jej tylko tyle że waży trochę mniej bo 9,5 kg.. ale za to jest wysoka..
zaraz bd mieć dwa lata urodzeniowej. Z wcześniactwa zostało jej tylko tyle że waży trochę mniej bo 9,5 kg.. ale za to jest wysoka..A czy mogłabyś mi napisać w którym dniu licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki miałaś taką betę?Mam wynik bety 577

Dokładnie w 35 dcA czy mogłabyś mi napisać w którym dniu licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki miałaś taką betę?