Lea2022
Moderator
Gratulacje!Dziewczyny ja już zwolniłam brzuszek14 stycznia na świat przyszła moja córeczka
Poród był szybki, malutka zdrowa a ja odpoczywam i dochodzę do siebie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje!Dziewczyny ja już zwolniłam brzuszek14 stycznia na świat przyszła moja córeczka
Poród był szybki, malutka zdrowa a ja odpoczywam i dochodzę do siebie
![]()
Co do Prolutexu to teoretycznie w ulotce jest wymienione jakie producent zaleca, ale u mnie się nie sprawdziły. 23 tygodnie z Prolutexem, różne doświadczenia i najlepiej mi się sprawdziły insulinówki polecane przez chirurga plastycznegoJakich strzykawek i igieł używacie do prolutexu i accofilu? Zapomniałam że są potrzebne i nie dopytałam w klinice
gratulacje![]()
Gratulacjezdradzisz imię córeczki ?
Gratuluje, dużo zdrówka dla Was![]()
Dziękuję BardzoGratulacje!
Nie miałaś problemu z pobieraniem płynu do insulinówki?Co do Prolutexu to teoretycznie w ulotce jest wymienione jakie producent zaleca, ale u mnie się nie sprawdziły. 23 tygodnie z Prolutexem, różne doświadczenia i najlepiej mi się sprawdziły insulinówki polecane przez chirurga plastycznego
Accrofilu nie brałam.
Insulinowki. Do prolutexu do pobrania kupilam dodatkowo igly takie grube, 0.4 bodajze. I nimi pobierałam. A wkluwalam sie tymi co sa dodane do insulinowek. Mniej boliJakich strzykawek i igieł używacie do prolutexu i accofilu? Zapomniałam że są potrzebne i nie dopytałam w klinice
Nie, tylko to chwilę trwało, ale nabierało się bez problemów.Nie miałaś problemu z pobieraniem płynu do insulinówki?
Super.Jestem po prenatalnych. Wszystko jest dobrze.
Wg lekarza będzie chłopak![]()
Paaaniii, zapomniałam już, że karmiłamOpowiadaj lepiej co u Ciebie ?
Udało się kawalera odstawić od cyca ?![]()