Witam,
Bardzo się cieszę że znalazłam to forum i osoby z podobnymi problemami. Jestem tutaj nowa ale już znalazłam osoby których historia wydaje mi się bardzo zbliżona do mojej. Dobrze wiedzieć że nie jest się samym…
Z mężem przez dwa lata staraliśmy się o dziecko drogą naturalną. Nie udawało się… Postanowiliśmy zgłosić się go kliniki która pomoże nam spełnić nasze największe marzenie. Koleżanka poleciła mi Centrum Medyczne Macierzyństwo w Krakowie. Sama się tam leczyła a teraz jest mamą uroczego Kacperka. Dlatego też mam „naoczne” dowody że jednak można!!! Mobilizuje mnie to jak nic inne!!! Jesteśmy już po pierwszej wizycie, pełni nadziei i wiary że się uda. Musimy teraz zrobić stosowne badania i zobaczymy… Wiem że jestem na początku tej drogi (która może okazać się długa i trudna) ale nic mnie nie powstrzyma w spełnieniu mojego największego marzenia!!! Choćby przykład Kacperka umacnia mnie w tym dążeniu...
Będę teraz tutaj częściej zaglądać. Liczę na Wasze wsparcie, które jest dla mnie bardzo ważne…
Trzymam kciuki za Was wszystkie!!!