reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
nostalgia- niechce robic testa i miec koeljnego rozczarowania :) wiec poczekam kiedys w koncu dostane ta @ :) nie :D to Twoje pierwsze podejscie teraz ?
kaska31- to trzymamy kciuki :)kiedy betka ?:) ja tez sie szykuje powoli na transfer z mrozakow :)

dobra ja mykam do pracy , bede wieczorem wiec za duzo nie piszcie zebym nie musilaa potem za duzo nadrabiac heheh , milego dnia :)

Joweg, nie to moje 5 podejscie ....:(

Kaska1, nie doluj sie kobieto bo stres blokuje wydalanie serotoniny, co ma negatywny wpływ na implantacje i ciążę. Wyluzuj sie. Bol brzucha jest dobrym objawem. Mnie nigdy nie bolal i zawsze beta negatywna.

Ostatnia edycja:
kaska31 dlaczego mowisz ze czarno to widzisz? Musisz miec pozytywne nastawienie;-) Ja tez strasznie sie stresuje ale mam nadzieje ze w koncu zobacze 2 wymarzone kreseczki:tak::tak: Z tego co pamietam razem betke robimy w piatek? Trzymam mocno kciuki.

Juditka- zauwazylam ze tez jestes z UK:-D A dokladniej skad? Ja mieszkam w Leeds i jest to moje pierwsze podejscie na kase chorych dostalam 4 takie próby:-):-):-) Transfer jednego blastusia mialam 19.12 i 6 blastusi poszlo na zimowisko. Powiedz prosze jakie leki bralas po transferze i ilo dniowe zarodeczki mialas podane bo z opisu widze ze pierwsze podejscie sie udalo ale niestety stracilas malenstwo:-( i teraz jestes po kolejnym udanym:tak: Trzymam mocno kciukasy oby kruszynka sie dobrze rozwijala i zostala z toba do rozwiazania. Pozdrawiam

kaska31 dlaczego mowisz ze czarno to widzisz? Musisz miec pozytywne nastawienie;-) Ja tez strasznie sie stresuje ale mam nadzieje ze w koncu zobacze 2 wymarzone kreseczki:tak::tak: Z tego co pamietam razem betke robimy w piatek? Trzymam mocno kciuki.

Juditka- zauwazylam ze tez jestes z UK:-D A dokladniej skad? Ja mieszkam w Leeds i jest to moje pierwsze podejscie na kase chorych dostalam 4 takie próby:-):-):-) Transfer jednego blastusia mialam 19.12 i 6 blastusi poszlo na zimowisko. Powiedz prosze jakie leki bralas po transferze i ilo dniowe zarodeczki mialas podane bo z opisu widze ze pierwsze podejscie sie udalo ale niestety stracilas malenstwo:-( i teraz jestes po kolejnym udanym:tak: Trzymam mocno kciukasy oby kruszynka sie dobrze rozwijala i zostala z toba do rozwiazania. Pozdrawiam
zastanawiam sie nad tesetm czy robic czy nie juz raz robilam 3 lata temu i bylo rozczarowanie drugim razm nierobilam czekalam do badania.

ale wy to macie fajnie w tej Anglii:-) 4 podejscia na kase chorych a tu...eh, szkoda gadac...:eek:
ja nie w temacie ostatnio, sa jakies kobietki ktore beda testowac niedlugo?

a ja to nic niekumam z tego kobityki bo czasem mnie boli brzuch ze niedowytrzymania a czasem wogole wiem ze napewno jajniki mnie bola i krzyz z tym jest strasznie niemoge duzo chodzic bo krzyz chce mi sie urwac tak mnie bolal przy porodzie jak pamietam.:szok::szok:

reklama
cześć dziewczyny!
trzymam kciuki za niedługo testujące!!i tylko pozytywne nastawienie, trzeba mieć nadzieje, bo będzie dobrze:tak:

Do góry