reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Agapl, nawet nie wyibrazam sobie ja sie czujedz, mocno tule i wspolczuje. Garaco wierze ze jak juz udasz sie po swoje sniezynki to szybko sie zadomowia w Twoim brzusiu.
Przykro mil ale ja nie mam pojecia jakie powinny byc nastepne kroki w twojej sytuacji ale poczekaj chwile i pewnie nasze forumowe expertki posluza Ci rada.
Jeszcze raz tule mocno:-(

reklama
agapl13- strasznie mi przykro , mocno tule :*

giniek-ja dzis na hcg bylam, ale wynik jutro :) ale moja temperatura nie rosnie wiec nie licze na cuda :(

kto jutro robi sikanca????

Ostatnia edycja:
agapl13 :( przykro mi kochana... Dobrze jednak że masz możliwosć szybkiego podejścia znowu. gorzej jak byś nie miała już morożaczków... Trzymaj się i pisz nam co dalej u ciebie będzie.

Hope po cihutku gratuluję:) oby teraz ładnie rosła:)

joweg już wytrzymasz ten jeden dzień. to juz tak niedługo...

a ja nadal nie czuję nic nawet o tym nie myślę. wpisałam sobie w kalendarz kiedy na betkę i przypominam sobie o wszystkim dopiero jak otwieram to forum. psychicznie wewnętrzny ład i spokój... Co to może znaczyć??

Anioleczek twoj spokoj to najlepsza rzecz ktora mogla ci sie terza przytrafic. Oznacza ze Twoje malenstwa maja idealne srodowisko do rozwoju. Tak trzymaj!;-)

Agapl,
az zaniemowilam, tak mi bardzo przykro... Tule Cie mocno kochana. I nadal trzymam za Ciebie kciuki, bo wierze ze sie nie poddasz, zeby nastepnym razem Ci sie udalo :) na pewno sie uda.

hope - super optymistyczna wiadomość :tak::tak::tak: Oby takich na tym forum było jak najwięcej. Trzymam kciuki za kolejną betę :-)

Gienek
- "burzę" się trochę o te wcześniejsze weryfikacje w sumie dlatego,że niektóre dziewczyny,widać mocno się tym stresują. Być może to kwestia przyzwyczajenia w przypadku kiedy podchodzi się po raz kolejny,nie wiem. Wiem za to,że z pewnością ja za każdym razem przeżywałabym stres czy tym razem beta urośnie prawidłowo,więc odpowiada mi to dłuższe czekanie na stuprocentowy wynik ;) - choć wiadomo,że w przypadku pozytywnego wyniku czekają kolejne.... ;))))). Dla każdego coś innego ;))))

agapl bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki żeby Ci się udało następnym razem

Ja dzisiaj miałam zrobić sikańca, ale stchórzyłam :)))
Ale jutro chyba zrobię, będzie 11dpt...

reklama
Last time ja absolutnie nie bronię tych 3 weryfikacji, po prostu ja jestem okropnie niecierpliwą osobą i wolę wiedzieć szybciej,żeby nastawić się psychicznie. Najgorsze zawsze było to jak starałam się naturalnie pamiętam,że czekałam sobie spokojnie te 14 dni,żeby zrobić test i zawsze byłam pewna,że jestem w ciąży,bo miałam wszystkie objawy a jak robiłam test to było okropne rozczarowanie i tego samego dnia od razu okres...:-( to było moje pierwsze podejście, przy pierwszej werce wiedziałam,że może mi nic nie wyjść,bo to szybko,więc jak dostałam wynik poniżej 1 było mi przykro,ale wiedziałam,że 2 weryfikacja już mi powie,czy jest szansa..no i okazało się,że była. Masz rację każdy jest inny i jednemu to pasuje a innemu nie! A ty kiedy testujesz kochana?

Do góry