reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Może ten będzie lepszy....... ;)))

Po kilku nocach panna młoda skarży się matce:
- Wiesz mamo już kilka nocy śpimy razem i nic, jeszcze się nie kochaliśmy
- Ależ córeczko, może jest zestresowany
- Ale mamo on tylko książkę czyta, i wcale nie zwraca na mnie uwagi.
- Wiesz córeczko, skoro on nie zwraca uwagi to może ja się położę zamiast ciebie i sprawdzę o co chodzi.
I tak zrobiły. Mąż w łóżku czyta książkę, teściowa się kładzie i leży, nagle mąż wsuwa rękę pod kołdrę i w majteczki zaczyna rękę wkładać. Wyskoczyła teściowa z łóżka i do córeczki:
- Ależ kochanie, chwilę leżałam i zaczął się do mnie dobierać!!!
- Tak, tak..., palec zmoczy, kartkę przewróci i dalej czyta...

reklama
Kawał oczywiście super ;) Popłakałam się ze śmiechu ;)))))

Ja dziewczynki chciałam Was tylko zapytać o objawy, ale nie ciążowe tylko "po lekowe" ;)
Bo ja u siebie zaobserwowałam straszną suchość w ustach, zwłaszcza wieczorem i taki lekki ścisk po stronie serca, który pojawia się też wieczorem i mija po zastrzyku clexane....? Czy wy tez obserwujecie u siebie jakieś dziwne objawy? :sorry: Pomijając, że boli mnie lewe przedramię jakbym miała siniaka a sie wogóle nie uderzyłam ;) :-)
Cóż idę się napić bo Sahara w ustach.... i tak co 3 minuty... :)

Witajcie dziewczynki kochane, melduję się dopiero teraz bo paskudnie czuję się cały dzień. Ciśnionko mi poleciało strasznie od rana i ledwo wytrzymałam w pracy, bez litra kawy nie dalo się, do tego ból glowy i brzucha :confused:. Zwalam to wszystko na progesteron, kolega z pracy osłuchał mnie dokładnie i stwierdził, że mam arytmię oddechową a ciśnie nie po kawie 100/70.
Kate - suchość w ustach to po progesteronie zwłaszcza po luteinie podjęzykowej.

katee - proponuję zajrzeć do ulotki kochana :). Ja zawsze to czynię,kiedy mam jakiś znak zapytania a jeśli już to uczyniłaś i nie znalazłaś odpowiedzi,to ja akurat niestety nic innego nie podpowiem.

Napierajka - uuuuuuuuuuu,to niedobrze. Pij dużo wody mineralnej niegazowanej (ponoć pomaga na ból głowy) i dużo odpoczywaj.

reklama
Do góry