reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kto po in vitro?

elala - to zrób ze 3 testy i patrz się na nie po 30 minut. Jak poziom hcg jest niski to druga kreska pojawić się może później. Ja tak miałam po 20 minut wygrzebałam test ze śmieci i kreska była (blada ale zawsze). Jak sie nie pojawi w ciagu 30 minut to poczekaj dwa dni (klinika i tak zamknięta) i powtórz. Kurcze nie dopuszczaj do siebie mysli ze sie nie udało. Powtarzaj test do dwóch tygodni po transferze. Słuchaj sie moich lekarzy :p nadzieja umiera ostatnia

Lili - poczekaj do kolejnej weryfikacji i będziesz wiedziała jakie to uczucie :-)

reklama
hope ,joweg, tule mocno :-(

elala, faktycznie zrob bete. Nie rozumiem dlaczego lekarze u Was nie zalecaja bety. Przeciez, to najlepszy sposob na sprawdzenie, czy sie udalo.Nie odstawiaj lekow, zrob bete.
last time, swietnie!!!Gratuluje!!!! :tak: Trzymam kciuki,by betka ladnie rosla i brzusio robilo sie coraz wieksze... i coraz okraglejsze :-) A jaka beta, bo sie nam nie pochwalilas. Znowu trzeba Cie za ozorek ciagnac hihihi

miliaa, juz niedlugo bedziesz na prostej drodze i niedlugo Ty bedziesz testowac :tak:

Lili27, witam na forum i gratuluje.

KOCHANE,PRZEDE WSZYSTKIM PIĘKNIE WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ - ZA WSPARCIE,DOBRE SŁOWA,ZA OPTYMIZM KTÓRYM TAK SZYBKO SIĘ OD WAS ZARAZIŁAM :-):-):-)

JESTEŚCIE WIELKIE
!!!!!!!!!!

W JEDNYM Z POSTÓW NAPISAŁAM,ŻE WIERZYŁAM GŁĘBOKO,ŻE TO FORUM PRZYNIESIE MI SZCZĘŚCIE :tak::tak: I PRZYNIOSŁO.WIERZYŁAM RÓWNIEŻ W SWOJEGO NICKA :))) - TRZYMAŁAM ZA NIEGO KCIUKI HIHIHIHI
WIECIE W CO JESZCZE WIERZYŁAM - W ZIELONY KOLOR LICZBY PRZY ODLICZANIU DO TESTOWANIA - ZIELONY (KOLOR NADZIEI :)
NIE ZAPOMINAJCIE,ŻE TO WŁAŚNIE ONA UMIERA OSTATNIA.... :tak::tak::tak:
MOJA DZISIEJSZA BETA HCG TO 86.2

Lili27 - witaj na forum :). Jakie to uczucie???? Myślę,że powolutku już powinnaś to wiedzieć :). Po cichutku przesyłam gratulacje - żeby nie zapeszyć ;-)

miliaa - zmień kochana,jestem ZA :tak:. To działa jak talizman ;-)

last time, a który to dzień po transferze? Bo ja teraz tylko szukam i porównuje wysokości. Bardzo się stresuje, czy aby będzie ok, czekam dziś jeszcze na tel. od lekarza, zobaczymy co powie..

Ostatnia edycja:
last time, a który to dzień po transferze? Bo ja teraz tylko szukam i porównuje wysokości. Bardzo się stresuje, czy aby będzie ok, czekam dziś jeszcze na tel. od lekarza, zobaczymy co powie..

Kochana,głowa do góry :-). Wynik jest bardzo dobrze rokujący jak na 6 dpt :tak::tak: Myśli pozytywnie - to POMAGA :tak::tak:

last time - piękna betka, niech sobie tak nadal rośnie. Ze jesteśmy wielkie, cóż.... jesteśmy:-):-):-) Ty z taka betka może bliźniaki, co???? Czyżby szykował nam sie kolejny kombajn??? Hmmmm.....:-D:-D:-D:-D

reklama
Cześć dziewczyny,
mnie też się nie udalo beta<1,2, jestem w rozpaczy, nie mam mrozaczków ani kasy na kolejne podejście, no i prawie 38 lat :-(
Joweg, hope - wiem co czujecie...
last time, gratuluje! Choć jeden promyczek nadziei!

Do góry