reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Molla, oby i w moim przypadku również się sprawdziło. Jeśli będziesz skuteczna, potem poproszę numery w totka:-D

Zobaczysz, Tobie też się uda. Już ja się odwdzięczę, jak nie tańcami, to wymyślę coś innego.
W Matemblewie, u Matki Boskiej Brzemiennej, już byłam :-)

Dziewczyny Wy piszecie jak najete, normalnie nie moge wszyskiego ogarnac

Hola - trzymam kciuki. Razem testujemy , ja tez 5.11

Lawendowy - nie stresuj sie, wszysko bedzie ok. Wyglada na to, ze sporo pecherzykow sie szykuje :)

Zuzia - zobaczysz jak wszysko szybciutko zleci i wkrotce bedziesz testowac

A na koniec dobre wiesci- 1 blastusia od wczoraj sie troche rozwinela i zamrozili.

W ogole dziewczyny dostalam proszek z Mlecznej Groty z Betlejem wraz z modlitwa o poczecie potomstwa.Wiem, ze podarowany ze szczerego serca Bede pamietac o kazdej z Was w koncu cos takiego musi zadzialac !

Lawendowy no super wiadomosci - 11 pecherzykow to dobry wynik mam nadzieje ze ladnie beda rosly no i w poniedzialek bedziemy z toba:)

Trzcinka bardzo sie ciesze ze jednak udalo sie temu jednemu i masz mrozaczka - bedzie pozniej rodzenstwo:) Ja jestem z Ediego tak jak Roxii

Lawendowy Sen niezła z Ciebie kurka
biggrin.gif

Trzcinka super,że masz maluszka na zimowisku
biggrin.gif

Zuzia super,że TO już
biggrin.gif
, ja być może za tydzień dowiem się kiedy znowu będę mogła sie kłuć, trochę mnie przeraża to wszystko,że znowu od początku, a nawet i więcej, bo przeciesz coś poszło nie tak

reklama
Lawendowy dziękuję:happy2: za modlitwę, ja nawet noszę pasek św. Dominika, który jest patronem par starających się o dzidziusia. Pasek Św. Dominika Jest to dar dla małżeństw, które pragną mieć dzieci, a napotykają różne trudności w realizacji swoich pragnień. noszę go z wiarą, że może kiedyś. Mojego męża taka z rodziny 7 lat starali się o dziecko, już pogodzili się, że nie mogą mieć, z jej winy i jego, u niej bardziej PCOS, endometrioza, brak owulacji, miesiączek, anoreksja, byli juz w ośrodku adopcyjnym, wypełnili formularz i dostała taki paseczek od siostry, założyła go, modli się do dziś i po kilku cyklach noszenia go zaszła w ciążę....były problemy, nie zdejmowała go, modliła się i wierzyła, noi urodziła zdrowego chłopczyka. Ja tez taki mam, noszę go, choć coraz mniej wierzę, że uśmiechnie sie do mnie szczęście
:blink:

Do góry