elizadziworska
Zaciekawiona BB
Moja koleżanka szuka dofinansowania in vitro. Widziałam na stronie Invicty, że mają teraz dofinansowanie. Może w innych klinikach ktoś miał z tym styczność? Jak to wszystko się odbywa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zapraszamy na wątek forum kto po in vitroMoja koleżanka szuka dofinansowania in vitro. Widziałam na stronie Invicty, że mają teraz dofinansowanie. Może w innych klinikach ktoś miał z tym styczność? Jak to wszystko się odbywa?
Hej. Ja jestem już 5dzien po transferze. Czekam na badanie bety..
[/QUOTE
Jak sytuacja ? Pomyślnie ???![]()
Hej hej, ja walcze w Gamecie, to moje czwarte podejście. 3 były w Invikcie Chętnie porozmawiam, zapraszam na prywatną wiadomość MajaKochani! Kto w trakcie in vitro w klinice Invicta? Wybrałam In Vitro All Inclusive (z uwagi na to, że cena się nie zmienia). Dla mnie to jest mniej stresujące, bo ciągle nie myślę o tym ile mi zostało do zapłaty. Jestem na pierwszym etapie stymulacji hormonalnej (dalej – Etap pobrania komórek jajowych, Etap zapłodnienia komórek jajowych, Transfer zarodków i weryfikacja medyczna).Szukam kobiet, które również walczą.