Czesc dziewczynki i te ktore sie udalo:* i te walczace i te zbierajace aie do dalszej walki. U mnie poczatek 4 miesiaca. W 12 tyg odstawic kazali mi wszystkie leki na podtrzymanie i od tej chwili boje sie czy napewno dzidzius ma wystarczajaco progesteronu a latac ciagle na badania to raczej nie wyjscie. Ale zyje od wizyty do wizyte ze jest ok

mam pytanie czy jeat tu ktos kto cierpi na naczyniaka zylnego lewego plata czolowego lub naczyniaka mozgu? Od 4 dni mecze sie z bolami glowy ,ze funkcjonowac nie idzie a poza 1 apapem raz w tygodniu nic nie wezme bo sie boje a reszta naturalnych radzen sobie nie pomaga. Musze zapytac ginekologa co robic i neurologa ale wiadomo terminy...czy wiecie cos na temat czy z takim schorzeniem kaza rodzic przez cc czy mozna naturalnie? Oczywiscie dowiem sie u lekarza ale wiadomo zanim bedzie wizyta to moze ktos ma podobny problem. Bo przeciwskazaniem do ciazy to nie jest. Pytalam dowiadujac sie pare lat temu o naczyniaku mozgu. To anomalia ,malformacja zyl. Nie jest tetniczo zylny tylko sam zylny