elizadziworska
Zaciekawiona BB
Moja koleżanka szuka dofinansowania in vitro. Widziałam na stronie Invicty, że mają teraz dofinansowanie. Może w innych klinikach ktoś miał z tym styczność? Jak to wszystko się odbywa?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zapraszamy na wątek forum kto po in vitroMoja koleżanka szuka dofinansowania in vitro. Widziałam na stronie Invicty, że mają teraz dofinansowanie. Może w innych klinikach ktoś miał z tym styczność? Jak to wszystko się odbywa?
Hej. Ja jestem już 5dzien po transferze. Czekam na badanie bety..
[/QUOTE
Jak sytuacja ? Pomyślnie ???![]()
Hej hej, ja walcze w Gamecie, to moje czwarte podejście. 3 były w Invikcie Chętnie porozmawiam, zapraszam na prywatną wiadomość MajaKochani! Kto w trakcie in vitro w klinice Invicta? Wybrałam In Vitro All Inclusive (z uwagi na to, że cena się nie zmienia). Dla mnie to jest mniej stresujące, bo ciągle nie myślę o tym ile mi zostało do zapłaty. Jestem na pierwszym etapie stymulacji hormonalnej (dalej – Etap pobrania komórek jajowych, Etap zapłodnienia komórek jajowych, Transfer zarodków i weryfikacja medyczna).Szukam kobiet, które również walczą.