reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

kto zdradzi dobry sprawdzony przepis na powrót do normalnych rozmiarów?

Eeee no bez wariowania. U mnie nawet na szkole rodzenia polozna jak podala dietke mamy karmiacej, to sie okazalo, ze mozna poszalec :-)
A jabluszka to na 100% mozna :-) I tyle roznych rzeczy z nich sie da zrobic :-) Ja juz mam plan zameczania mamy o robienie grysiku z jablkami :-)
I wcale nie musi byc tylko gotowane. Mozna piec, piec na grillu etc :-) A jak koniecznie cos juz usmazyc (np. rybke), to panierke zdejmowac i tez troche mozna.

reklama
la pain pisze:
Magduskaa kto ci powiedział że jabłuszek szamać nie wolno??tuż po porodzie kompocik z jabłuszek jabłuszka pieczone są wskazane żeby ci kuperka nie rozerwało(przez zatwardzenie)!!!!
!
Pomyłka mi nikt nie powiedział :) Ja jem jabłuszka i to dużo :) Pewnie chodziło o Madzię

A my oboje z mężem będziemy na dietce hehe. On ma na początku lutego wycięcie pęcherzyka żółciowego i strasznie ubolewa nad faktem, że porządnego pępkowego nie zrobi :) i że nie będzie mógł sobie kiełbachy usmażyć. Wczoraj zakupiliśmy po 2 zgrzewki jogurtów hihihi

Magduska sorki pomyrdało ma się
poklon4ck.gif

anim54kf.gif

Mój mąż już się ciesz, bo zapowiedziałam, że żadnej pizzy, spagetti, chińczyka itp. Będzie jeździł do pracy i po cichaczu się objadał. Uwielbiamy niezdrowe żarcie

a kto nie lubi ;D ?
takie plastikowe jest najlepsiejsze!!!jak widziałam ludzi szamających pizze kebaba i takie tam inne nie zdrowe pyszności to w sek.robiło mi się smutno głodno i na płacz niekiedy mi się zbierało!!!!jak przestałam karmić to pierwsze co zrobiłam to napchałam się tymi wszystkimi okropnościami-ale było mi dobrze!!
chipsy5nh.gif

ja mam juz 25 na plusie la pain mam nadzieje ze podziele twoj los z odchudzankiem ;-)
pozdrowionka

reklama
moja imienniczko ;-) Ewciu nie przejmuj sie ja juz dawno nie mysle o wadze schudniemy szybko zobaczysz jakie laski bedziemy :-* nie jedna kumpele widzialam po porodzie jedna schudla tez strasznie nawet za bardz/...

Do góry