Drogie mamusie ,który szpital wybrać w Warszawie, termin mam na 17 kwietnia a nadal niewiem ,dziecko będzie duze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Polecam szpital pediatryczny przy trojdena (kompleks szpitali wum przy banacha). Najwyższa refernecyjmosc, szpital piękny, personel super! Rodziłam tam pod koniec lutego. Jedzenie oczywiście beznadziejne ale wiadomo jak to w każdym szpitalu![]()
Też się zastanawiam. Ja mam na 2.05. Mieszkam na Białołęce i najpierw chciałam Brodnowski ale po tym cały koronawirusie tam to już mi się odechciało i nie wiem. Może Solec, może Inflancka... Sama nie wiem
Ja rodziłam CC na Żelaznej i bardzo byłam zadowolona ( jedyny minus to słabe wsparcie laktacyjne, choć może
Planowane ( choć jakby się uparli to mogliby wskazania nie uwzględnić, słyszałam o takich przypadkach, ale nie na Żelaznej)Zaplanowane było cc czy wyszło w trakcie?