• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kubek dla 14 miesięcznego dziecka

reklama
Super fajnie ze sa postepy z kubeczkiem:)
A jesli chodzi o picie przez rurke to mysle ze przyjdzie z czasem, nasz synek nie umial pic przez slomke do pewnego magicznego dnia kiedy dostal sok ze slomka i os tego dnia sie udalo.Ale potrzebowal czasu wiec mozesz probowac co jakis czas.Nie wiem czy ten bidon ma szeroka rurke bo jesli tak to wydaje mi sie ze jeszcze trudniej moze mu sie na razie pic bo.wymaga to wprawy i sporej sily miesni twarzy.Ale jestem pewna ze z czasem wszystko opanuje!!!:)

Ja na początku sama zaciągałam, zaciskałam w środku słomki i dopiero podawałam - było łatwiej zassać i później już samo poszło. Drugi sposób to krótsze słomki (takie z soczków lub przecięte na pół) - szybciej jest picie i dziecko szybciej łapie zależność :) Powodzenia!

No właśnie ciężko mu zalapac ze trzeba ciągnąć z tej słomki ;/

Napisane na LG-H850 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na początku sama zaciągałam, zaciskałam w środku słomki i dopiero podawałam - było łatwiej zassać i później już samo poszło. Drugi sposób to krótsze słomki (takie z soczków lub przecięte na pół) - szybciej jest picie i dziecko szybciej łapie zależność :) Powodzenia!

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry