reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kubuś 28 tc+2, 770 g

Sylwetko, koniecznie odespij. Kubus potrzebuje w miarę wypoczętej Mamy. Ja też podczs ostatniego pobytu w szpitalu prawie w ogóle nie spałam. To był jakis koszmar. Jak w końcu trochę odpoczęłam , to wszystko zoc\baczyłam z innej, lepszej strony. Pozdrawiam Cię serdecznie:)

reklama
Cholerka, to chyba się kiedyś przebadam. Tak dla siebie. A czy sa testy tylko na B? Bo z tego co wiem (a wiem b mało niestety na temat żółtaczki) to jest jeszcze A i C. Na te typy tez można się przebadać??

Sylwetko, przepraszam, że tak u ciebie w wątku..:)

A tak w ogóle, to baaaaardzo dobre wiesci przynosisz:)
Chłopak wie, ze dałyśmy mu czas do poniedziałku:)

żółtaczka A to jest ta pokarmowa, Żółtaczka B- wszczepienna, którą można zarazić się u fryzjera, dentysty, lekarza, kosmetyczki, a żółtaczka C jest nieuleczalna, niestety, na typ C chorował aktor Maciej Kozłowski. Na B i C można robić testy, a z A to samo wychodzi jak się zarazisz

wlaśnie dlatego teraz przed wszystkimi zabiegami szpitalnymi trzeba się szczepic na WZW B, a ponieważ ja ostatni raz w szpitalu byłam 12 lat temu, kiedy rodziłam Igora nie miałam potrzeby robić żadnych badań w tym kierunku i wyszło dopiero przy Kubie

Ostatnia edycja:
Kubuś jest na ostatniej prostej do odlaczenia od respi:-) Wczoraj już wyglądał bardzo ladnie, wydzieliny w płuckach już prawie nie ma, a wczorajsze wyniki badań były bardzo ładne:-) Mój Kropeczek nawet się usmiechał do nas mimo rurki w gardle.

Kubuś to bardzo karny chłopczyk, Ciocia Franiowa dała czas do poniedziałku na zejście z rurki i wczoraj po południu rurka została wyjęta.:-) tak więc od wczoraj Kubulek jest na infancie i bardzo dobrze sobie radzi. Lekarze są zadowoleni z wynikow. Kochane Ciocie teraz mocno trzymajcie kciuki żeby więcej kryzysów już nie było

reklama
Do góry