reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kuchnia malucha & Przepisy kulinarne mam

nimfi chyba teraz potrzeba chwilkę czasu aby wszystko się unormowało, myślę że jak po tygodniu nic się nie zmieni to musisz szukać przyczyny gdzie indziej. A dajesz może rumianek? Jeśli mały nie chce pić to może trochę w mleku przemyć rumianku, może coś pomoże. A co do kukurydzy, bo chyba nie napisałam, rozrzedza kupkę i powoduje pierdzioszki.

reklama
Nimfii tak jak Aga pisala dawaj mu wiecej picia miedzy karmieniami i wtedy powinno sie unormowac. a kaszke ryzowa robie to tez czesto ja mieszam z kukurydziana tylko ze ja robie tak sobie na oko i sprawdzam co do gestosci :-p chyba nigdy nie odmierzalam miarka bo jakos mi sie nie chcialo :sorry::rofl2:

Dziewczyny- ja wczoraj na deser zrobilam duszone jabłka, gruszki i kilka sliwek- zmiksowałam i zrobiłam coś a`la danon fantazja- kaszka mleczno -ryzowa w jednym pojemniczku, w drugim deser... Hanka wwsuneła razem ze 150 ml:szok: i popiła kompocikiem z tych owocków- efekt- kupki dziś są jak ta lala :-D

możliwe że Kalinie się pojawi u nas ostatnie dni Iga nie chciała jeść i cyc był ble a dziś rano niespodzianka i wytrżnął się wkońcu
gratuluje pierwszego zębala !!!!!!!!!!

a u Maxika cisza, jeszcze nic się nie dzieje, chociaz chyba piąstke kiedyś połknie, tak wierdzi paluszkami w buziolku no i ślini się strasznie, ale nie marudzi, zadnych złych objawów. Całe szczęscie. ufff..

reklama
kurna, chyba nie, ja Wam mówię, ona po mamusi będzie mieć pierwszego jak skończy roczek :p

larkaa to calkiem mozliwe niestety moja mama nie pamieta dokladnie kiedy mi zabek wyszedl a Gasbrys tez szczerbaty nawet tych kreseczek jeszcze nie widac,

Poki co cieszmy sie bezzebnymi dziecmi :-D zeby i tak im niedlugo wyrosna a dzieci nie uzywaja zebow do drugiego roku i tak wszystko miela dziaselkami

Oczywiscie zycze Kalinie i Gabowi zebow wczesniej niz w 2 roku ;-)

Do góry