• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kuchnia Malucha

reklama
Gratulujemy zęboli i nowych doświadczeń kulinarnych. Ja też wczoraj ugotowałam Martynie parówkę cielęcą, bo te są mało paprane i wcinała z apetytem, ale mam wrażenie, że za mocno przyprawiona była i będziemy teraz kupować jakieś drobiowe dziecięce. Na czwartek w planie kopytka.

Maju - gratulacje!!!

Od jutra koniec ze słoiczkami, buuu... Mama musi się wziąć za gary. Pół dnia szukałam małej przepisów i teraz tylko chęci muszę gdzieś znaleźć ;-)

Nineczka albo inne mamusie, jeśli jesteście zainteresowane, to mogę przesłać na e-maila taką fajną książkę kucharską z przepisami dla dzieci w formie programu i plik worda z przepisami, które wyszukiwałam kiedyś dla Wiktorka (zaznaczam, że nie jest ładnie up[orządkowane bo to było kopiuj-wklej z neta :-p)
Sama nie wiele z tego skorzystałam, ale to dlatego że nie chciało mi się :zawstydzona/y:.

Jeśli są chętne podajcie adres skrzynki, bo nie wiem ewentualnie na której stronie internetowej mogę to zamieścić :dry:

Dziękujemy wszystkim Ciociom za gratulacje i fluidy, niewątpliwie pomogło, bo już 2 dwójka górna na wierzchu. Teraz mamy wampira:-D Szczerze mówiąc, to mała nawet jak nie miała zębów dostawała kanapki, parówki, jabłka, ciasteczka dla dzieci (ale z tym koniec) więc pewnie wiele się nie zmieni. Podjada od nas, ale na gotowanie specjalnie dla niej brak mi chęci...
Dla zainteresowanych podaję stronkę z przepisami
Przepisy kulinarne

reklama
Karolek je z nami, po prsotu Lagodniej przyprawiam a Paweł doprawia na talerzu.Dzięki temu i my jemy zdrowiej:-)i mamy jedzonko bardziej urozmaicone.No i częściej zupy znielubione przez Pawła:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry