• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kuchnia Malucha

I rosołek chyba zaszkodził :-( Albo biszkopty, albo serek :crazy: cholera go wie... może wszystko razem. Dziś w nocy prawie 2 h płaczu, picia koperku, masowania brzuszka, bączków... Eh... Ze słoiczkami było łatwiej.
Dziś dietka lekkostrawna miała być ale małż nakarmił ją swoim obiadem :crazy:

reklama
Nineczka biedna Hania, ale na pewno będzie dobrze.
Inna jak mała jest zadowolona to ty się nie przejmuj, zresztą słoiczki są szeroko reklamowane;-)
Myśmy na obiadek już ze dwa razy rybe szamali i małemu nic na szczęście nie było, uff.Uwielbia zupki, szczególnie pomidorową.Dziś gulasz, ciekawe czy mu podejdzie?
Inna moje dziecie uwielbia suchy chlebek:-):-)No i winogrona, bez skórki do łapki i biega z nimi po całym domu:-D
Aktualnie mały je coraz chetniej jedzonko stałe, oby tak dalej.

Jeżeli chodzi o wprowadzanie nowości to Madzia jest super. Jeszcze nic jej nie zaszkodziło (odpukac) a uwielbia próbowac nowe smaki. W sobotę jadła... grejfruta:laugh2: A jaki był mniamuśny:rofl: A rybkę miała okazję jeśc już w lipcu nad morzem:baffled: Szwagierka nakarmiła ją i swojego synka halibutem i frytkami:szok: Ja byłam przerażona a małej nic nie było i od tej pory uwielbia rybkę:-D Tylko że ja jakoś za często nie robię:zawstydzona/y:

A ja w końcu zmobilizowałam się, wydałam rozkaz Jackowi :laugh2: żeby zakupił owoce i dzisiaj na deser Oliwka zje banana, jabłuszko i kiwi :tak:.Mojej produkcji ;-).
Jutro chcę jej zrobić rosołek z lanymi kluseczkami.A na drugie danko ziemniaczki z rybką na parze.
Mam nadzieje, że doceni Potworek moje starania :-D

a moj zrobil sie nejadek jedyne co je to jogurt lub serek kasza chleb z maslem i chrupki:-(moze to od tego ze jest chory ale nie dosc ze jest przecinkiem to jeszcze nie chce jesc:-(:-(

reklama
ewa, nie martw się, może jak Seba wyzdrowieje to będzie miał wiekszy apetyt :tak:.Poza tym, chociaż może to i marne pocieszenie, nie musisz dźwigać na rękach takiego pulpeta, jak np. ja ;-)
Deserek był, cały banan + całe jabłuszko + całe kiwi i zjedzona została połowa (a drugą półówkę mamusia pożarła).Trochę się Mała krzywiła, ale jakoś poszło :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry