reklama

Kuchnia

reklama
aga_q- oj grzeszysz ,grzeszysz:-p:-pnie to co ja :-)właśnie zajadam tosty na białym a nie pełnoziarnistym;-)z serem i salami i dużą ilością ketchupu ze sklepu-kotlin ostry jest najlepszy!!!!!:zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p:-p:-D

tt2004553fltt.gif

dev010prs__.png

Dla odmiany ja jestem od zawsze fanką majonezu, a już kanapeczka z białej bułeczki z prawdziwym masełkiem, szyneczką, pomidorkiem, ogóreczkiem małosolnym i duuuużą furą majonezu to moja ulubiona potrawa. Kaloryczność pomijam, bo pewnie jedna taka bułka zastępuje całodzienną normę :-D

Mialam dzisiaj ogorkowa robic, ale znowu kibelek odwiedzam i na razie do kuchni wejsc nie moge. Moze jak wroce od lekarza ok 15stej, to mi przejdzie i w koncu zrobie ten obiad :-/
Mamjakty moj Pawel robi placki z cukinii. Nie wiem,czy takie same robisz, ale dla mnie to niebo w gebie. Pyszne.

reklama
kiedyś próbowałam zrobić z samej cukinii - tak z głowy, nie z żadnego przepisu ale w ogóle ta masa lepić mi się nie chciała i mi nie wyszły, dlatego dodajemy do masy ziemniaczanej (jak na zwykłe placki) trochę cukinii - w sumie nie różnią sie aż tak bardzo od smaku zwykłych ziemniaczanych, może tyle, że są trochę łagodniejsze ;-)

zdradź przepis męża na te z cukinii :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry