reklama

Kuchnia

reklama
Ale się najadłam, zaraz peknę. Poszalałam, zobaczymy co na to cukier powie, bo nie dośc że 80g kaszy gryczanej, to jeszcze 60 buraczków, a one tym razem słodkie mocno. Do tego były warzywa na patelnie i cukinia podduszona z czosnkiem (granulowanym) i pietruszką, a wszystko zatopione w sosie twarogowo-śmietanowym z ziołami. Mniam. Obym nie przeskoczyła magicznej 130 na glukometrze, chociaż jak teraz patrzę to chyba jednak przesadziłam :-(.

Edit
jestem w szoku, 107, super, no to jutro zestaw posobny, mniam :-D.

Ostatnia edycja:
Kluliczku - szalejesz :-D ja znowuż miałam wczoraj ucztę śledziową :-)
a dziś na obiad moje ulubione pierogi - z kapustą i grzybami :-D będę lepić i przy okazji farsz podjadać :tak::-D

Kluliczku to cukier super!! Oby tak dalej :-)
Mamjakty ja sie na początku rybami opychalam. Teraz jakos nie moge, bo mam po nich zgage. Takie pierogi sama bym zjadla ;-)

Taaa, cukier super, a na dzieńdobry miałam 129 po sniadanku :wściekła/y:. Ale to wina tego przeziębienia, "rano" wstałam odpowiednio wczesnie i głodna jak wilk, a rano powinnam zjadac tylko 1 kromke chrupkiego i to do 9. No nic, od jutra już będzie lepiej, bo już się wychorowałam.

Na jutro zrobie sobie zupę ogórkowa z mrozonki i kaszę gryczaną do warzyw i może mieska :-). A dziś na kolację rybkę bym zjadła, hmmm, zobaczę.

Pierogi, mniam, jak dobrze pójdzie to za paręm miesięcy pozwolę sobie na jakieś 3... A może na wigili 1 zjem.

reklama
ja uwielbiam wszystkie pierogi bez względu na nadzienie:-D...
już sie nie mogę doczekać uszek świątecznych i innych pierogowatych;-)
mamjakty ale mi smaka zrobiłaś na te pierogi...:tak::-D
zwłaszcza że ja jeszcze bez śniadanka:zawstydzona/y:...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry