reklama
myszkajoasia
Fanka BB :)
u mnie dziś leniwe z cynamonem masełkiem i bułką tartą :-)
do tego kompot z jabłek i śliwek
pyszotka
do tego kompot z jabłek i śliwek

mamma-mila
A ja nie miałam dzisiaj czasu na gotowanie i kupiłam w lidlu tortellini z ricottą i szpinakiem - mniam mniam. Powiem Wam, że dawno nie jadłam gotywoch dań, a takich dobrych to już w ogóle 
Za mną chodzi jajecznica - chyba nakotłuje z większej ilosci jajek 
Za to przyznam ze chyba zafunduje ziemniaczki z koperkiem, jajko sadzone z kefirem - moze jakis jeszcze dodatek w formie fasolki szparagowej czy kalafioru - tak uwielbiam takie "wiejskie" obiadki
(Ktos wspominal o gołąbkach - jak jeszcze zostało to zaraz przylatuje po jednego ! :-))

Za to przyznam ze chyba zafunduje ziemniaczki z koperkiem, jajko sadzone z kefirem - moze jakis jeszcze dodatek w formie fasolki szparagowej czy kalafioru - tak uwielbiam takie "wiejskie" obiadki

(Ktos wspominal o gołąbkach - jak jeszcze zostało to zaraz przylatuje po jednego ! :-))
myszkajoasia
Za mną chodzi jajecznica - chyba nakotłuje z większej ilosci jajek
Za to przyznam ze chyba zafunduje ziemniaczki z koperkiem, jajko sadzone z kefirem - moze jakis jeszcze dodatek w formie fasolki szparagowej czy kalafioru - tak uwielbiam takie "wiejskie" obiadki![]()
zapraszamy na gołąbki u nas jeszcze są
myszkajoasia
Uwielbiam ! a teraz to jest potrawa ze szczytu moich marzen) Jak moze nie byc chetnych ?! :-)
To juz lece - teraz strzez sie i uwazaj kto puka do drzwi haha![]()
Ty uważaj mój często bywa na śląsku to ja do Ciebie kiedyś wpadnę
a na gołąbki zapraszamy nie ma chętnych bo mój też ewidentnie jest w ciąży bo wczoraj jadł śledzie w sosie korzennym i do tego ten ser no jak on był gongorzola chyba jakoś tak

Kamcia2810
U mnie dzisiaj placek po węgiersku
Już obiadek gotowy i czeka na męża a mi aż w brzuchu burczy.
reklama