Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pati kochna takie oferty najlepiej pisac w watku sprzedam kupie , tam gdzie ja pytalam o ksiazke a w sklepach to super rzeczy mozna znalezc , przyjedz do Kraka to sie na zakupy wybierzemy :laugh:
Pati idz na allegro!! ja tam kupilam super tuniki!!! i mozesz isc tez na ciuszki!czasem znajdzie sie cos naprawde ekstra!!! podobie z komisami czasem cos jest dla mam w super cenie i nie zniszczone nic a nic!!!!!
Pati , nie wiem jak u ciebie , ale wkraku jest kilka super ciezarowych sklepikow , ja ostatnio kupilam dosyc tanio bluzke juz na zas ( nie moglam sie oprzec ) w sklepie indyjskim , podszywana pod piersiami z dekoldem i miejscen na brzuszek w super letnich kolorkach , tak na lato jak juz bedziemy miec brzuszek ;D
To super nio jaj mam pare sukienek na lato mysle tez o zajebistych jakis ogrodniczkach chce wygladac kobieco a zarazem dziecinnie :laugh:niech juz tylko brzuszek wyskoczy wlasciwie to codziennie go ogladam i zdaje mi sie ze jest wiekszy moze przez wzdecia ale jest ;D a u cie be Silunia?
A w Poznaniu jest mnostwo sklepow ale jak bylam to straszne ceny dowiedzialam sie ze w styczniu beda wyprzedaze wiec kupie cos na pewno a z drugiej strony czy to nie za wczesnie?