reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kupie,sprzedam,oddam itp

Hej dziewczyny, mam do sprzedania pelno pieluch wielorazowych, roznych firm, otulacze, formowanki i kieszonki, kilka tylko rozpakowanych w celu obejrzenia, 3 byly testowane przez jeden dzien, a reszta zupelnie nowa, do tego wklady babmusowe i bawelniane , 3 wartwowe, ogolnie komplet na caly okres pieluchowania , i tak zeby nie trzebabylo ich prac codziennie , tylko co 3 dzien!

reklama
I dyiewczyny jak któraś coś potrzebuje dla maleństwa to wszystko mam do sprzedania, bardzo duzo mi sie tego uzbierało :)) ciuszki, jakies zabawki,nianie elek,nawilzacz,podgrzewacz itp.

Dziewczyny ,ktore byly w ciazy macie moze takini dla ciezarnych na zbyciu??Szukam czegos i chetnie odkupie jak ktoras ma mysle ,ze 40 bylaby oki.

reklama
reklama
Do góry