• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kupię, sprzedam, oddam, zamienię

reklama
Wydam wózek Baby Design Sprint za darmo..potrzebującym albo komus kto ma działke i chciałby miec tam drugi wózek.Wydam za darmo ponieważ jest w stanie dostatecznym + uzywałam go na działce ale jest sprawny wady widac jedynie na tapicerce.Wiecej szczegółoów na priv;)

Sprzedam tez spacerówke Baby Design Walker czerwoną w stanie dobrym - za 50 zł.

Ostatnia edycja:
sprzedam wózek tako warrior- rewelacyjne prowadzenie:)

Tako warrior na gwarancji nowa gondola koła gratis (1810849684) - Aukcje internetowe Allegro

oraz super huśtawkę - idealna dla dziewczynki - jak nowa:)
cena do uzgodnienia
Huśtawka fisher price z projektorem różowa Bydgoszcz • Ogłoszenia Tablica.pl

mam też na sprzedaż 2 nieużywane (tylko wyparzone) niekapki tommee tippee i butelkę za 8zł / każdy - niekapki sa prawidziwymi neikapkami- niestety moja córcia nie jest nimi zainteresowana - woli swój kubek 360 z lovi :)

jeśli byłby ktos zainteresowany sprzedam, muszle avent i wielorazowe bawełniane wkładki tej firmy - mało uzywane, bo niestety nie miałam pokarmu:( - cena do uzgodnienia

mam tez na sprzedaż matę tiny love - wesoła łaczka - żadnych zniszczeń- w zetsawie 3 zawieszki zabawki - zainteresowanym moge przesłać foto :)

- kontakt na pw albo proszę wysłac mejla:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry