reklama
Jakbys mi wysłała na maila jakies fotki to może bym cos wzięła dla mojego Marcina. Mój mail andruta@interia.plNa początek pytanie: czy któraś byłaby zainteresowana ciuszkami chłopięcymi tak na 110-116, bo będę wkrótce robiła przegląd szafy HubertaA bez bicia przyznam, że nie zawsze mam czas, żeby wystawiać na Allegro...
Arlets
w oczekiwaniu na...?
odkupię - przyjmę ubranka dla dzieci w różnych rozmiarach
mój mail - arletta206@wp.pl
mój mail - arletta206@wp.pl
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Dziewczynki mam do sprzedania fajne sandałki Lesta jakby któraś była zainteresowana: LESTA - ŚWIETNE CZARNE SANDAŁY ROZMIAR 39 !!! (975686453) - Aukcje internetowe Allegro
Kupiłam je w zeszłym roku za 159zł ale jednak okazało się że mają za niskie podbicie jak dla mnie bo mam dosyć pulchną stopę
Więc praktycznie były tylko przymierzone
Kupiłam je w zeszłym roku za 159zł ale jednak okazało się że mają za niskie podbicie jak dla mnie bo mam dosyć pulchną stopę
Hej Darina czy sprzedałaś już sagę o ludziach lodu bo jestem zainteresowana kupnem tomu 9-16 i 19-20 i czy jest taka możliwość?? Jeśli tak to ile by mnie to kosztowało?? I czy byś mogła mi wysłac na ten adres: 29 Grantham Road, Halifax, West Yorkshire, Hx36pl???
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Iwoonka podeślij fotki i dane modelu :-)
Ostrzeżenie o przekierowaniu
Tak wyglada i jest tez opis
Real foto moge Ci podesłac jutro
Jak bedziesz zainteresowana to wystawie go na allegro.
Pozdrawiam
Tak wyglada i jest tez opis
Real foto moge Ci podesłac jutro
Jak bedziesz zainteresowana to wystawie go na allegro.
Pozdrawiam
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tak chodziło mi o real. Jeśli to nie problem, to proszę :-)