• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kupię, sprzedam, zamienię

reklama
Wozeczek na sprzedaz mojej znajoomej zapraszam oczywiscie do negocjacji
IMPLAST BOLDER SD ECOLINE JEDYNY 3W1 LIMITOWANY (2631179755) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. SAM_1103.jpg

Dziewczyny, mam do sprzedania ciepłą i przecudną kurtkę- płaszczyk. wczoraj dosłownie oderwałam metkę, ubrałam Miesi na spacer, dzisiaj też i stwierdzam , że jest ciasnawa. 12-18 mcy, moim zdaniem 80/86, granatowa na kołeczki, podszewka, to milusieńkie futerko jakby w kol ecri a wierzchnia warstwa taka pluszowa plus kołeczki na skórzanych pętelkach, ma kapturek.Świetna dla chłopca, świetna dla dziewczynki. W nd u nas jest szafing i kurtka na bank pójdzie, więc pytam, bo może któras z Was potrzebuje a jest okazja - sprzedam za 35 zł plus 5-6 zł pewnie za przesyłkę. jak ktos zainteresowany to obfocę:) cena na metce to 89 zł, ja kupiłam za coś ok 50 na wyprzedaży w zeszłym roku

Pytanko o szerokość, długość i długość rękawów no i jakiej firmy bo nie dowidzę na metce :-( Bo jeśli nie będzie megagigantyczna to biorę - jak się przekonałam rozmiar rozmiarowi nie równy. :no:

musiałabym się wziąć za pomiary- poszukam miarki,. ona jest dość szczupła, bo na MIesku trzeszczy a na dł praktycznie dobra, to jest firma baby, kupiona w sklepie w focusie bydgoskim ale nie wiem jak on się nazywa, w każdym bądź razie gatunkowo coś jak h&m czy f&f

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry