• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

kupię, sprzedam, zamienię

reklama
Mam jeszcze satynową, taką fioletową, liliową koszulę Camie, r 40 ( moim zdaniem 38-40), praktycznie nowa, mogę sprzedać za 10 zł, jakby było zainteresowani- cyknę fotkę. Babcia mi kupiła ,ale choć kocham Camie, to dla mnie za elegancka jest.

Kati, jutro z rańca cyknę:)
Trasiu, dla Ciebie może być jeszcze taniej ( ubranka po Miesiu):) Czy Ty jesteś w domu? Bo chcę wysłać książkę jak będziesz- żeby nie wróciła przesyłka. O właśnie, można ciuszki z książką wysłać:-p A mam jeszcze nieobfocone, moze coś szczegołnie potrzebujesz? z szaf mi się wylewa...

reklama
Skusiłam się na dwie rzeczy wystawione - już zdjęte - i dwie których kiedyś Madzioolka wstawiała fotki/były na fotce z Mają - miętowy sweterek i biały płaszczyk w granatowe prążki. Przed mną taka sama akcja tylko to grubsza operacja będzie ze względu na ilość. :-(Zacznę od zimowych.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry