Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczyny, z racji tego, że teraz spodziewamy się chłopce - to wyprzedaję rzeczy po córeczce - wszystko w stanie idealnym lub nowe nigdy nie założone. Zapraszam: https://instagram.com/szafa_majki/
. Nie potraktujcie mojego wpisu jako spamu wiem że tez nie lubiłyśmy wpisów o sprzedażach ale został0 mi po moim synku 9 opakowań biodegradowalnych wkładów do pieluszek hybdrydowych. Mam też 4 takie pieluszki takie jak na zdjęciu nie używane. Chciałabym to sprzedać komuś komu by się przydały. Jak coś wiadomość priv Zobacz załącznik 686346Zobacz załącznik 686347
Cześć dziewczyny! Jestem styczniówką 2015 moja Zosiula rośnie jak na drożdżach i mam już pełne torby ciuszków po niej (dla chłopców też się coś znajdzie . Ciuszki są nowe albo w stanie idealnym, pochodzą w większości z sieciówek (hm, reserved, f&f, cool club). Jeśli jest ktoś zainteresowany, zdjęcia wyślę na maila. Proszę odezwać się na andzik_91@gazeta.pl z informacją dla kogo i jakie rozmiary Was interesują (od 56 do 74). Pozdrawiam Was i Wasze maleństwa