reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kupię, sprzedam, zamienię

reklama
Witam dziewczyny jestem tegoroczną marcóweczką trzymam kciuki za wasze szybkie porody
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==
. Nie potraktujcie mojego wpisu jako spamu wiem że tez nie lubiłyśmy wpisów o sprzedażach ale został0 mi po moim synku 9 opakowań biodegradowalnych wkładów do pieluszek hybdrydowych. Mam też 4 takie pieluszki takie jak na zdjęciu nie używane. Chciałabym to sprzedać komuś komu by się przydały. Jak coś wiadomość priv
Zobacz załącznik 686346Zobacz załącznik 686347

za zgodą moderatorki :)

Cześć dziewczyny!
Jestem styczniówką 2015 :) moja Zosiula rośnie jak na drożdżach i mam już pełne torby ciuszków po niej:) (dla chłopców też się coś znajdzie :). Ciuszki są nowe albo w stanie idealnym, pochodzą w większości z sieciówek (hm, reserved, f&f, cool club). Jeśli jest ktoś zainteresowany, zdjęcia wyślę na maila. Proszę odezwać się na andzik_91@gazeta.pl z informacją dla kogo i jakie rozmiary Was interesują (od 56 do 74).
Pozdrawiam Was i Wasze maleństwa :)

Do góry