Witam w zasadzie powinna być, nawet gd karmisz piersią ale spokojnie nie panikuj, znam ten problem. Moja córka jak była malutka robiła co drugi dzień a zdarzało się że po dwóch dniach dopiero a nic jej nie było. Lekaz powiedział, że na ten drugi dzień powinna już być i jak zrobi raz po raz na zielono to też nic się nie dzieje. Trzymajcie się. Pozdrawiam

i to widac ze przynosilo mu wielką ulgę. Problemy skonczyły się gdy zaczelam karmic malego butelką - była regularnie jedna kupka, zawsze rano. A odkąd wprowadzilismy nowe pokarmy - jest ich kilka na dzień.
, a ja pytałam pediatry i robiłam swoje. Koniec końców dla świętego spokoju poszliśmy do gastrologa i usłyszałam to samo co u pediatry, że jak dojdą stałe pokarmy, to się wszystko unormuje i tak było. Dzisiaj Martynka ma 10 miesięcy i robi kupę raz dziennie, raz na dwa dni.
Ale bez paniki- NIC nie dawało nam podstaw sądzić że się męczy. Kupa przyszła niespodziewanie, na przewijaku została doprawiona siuśkami, smrodek był niezbyt piękny, objętość meeeega wielka ;-) Oj działo się działo. Po raz pierwszy trochę mną tknęło jak ją myłam