Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jezuu, dzis obudzila sie z gorączką!
sama juz nie wiem co robic - pierwszy raz w zyciu choruje mi - wizyte u lakarza mamy popoludniu. jak sie pogorszy to lece znow do szpitala, ech...
ja nie w lewo to w prawo
gorączka sie utrzymuje 37,3 ( 37,8 w pupie)
ale kupe walnęła zdrową wreszcie
a ja walnęlam sobie meliske bo zaczynam świrować :-)
Temperatura troszkę podwyższona, ale to nie gorączka, a stan podgorączkowy. Gorączka to od 38 w górę. Jak już kupkę robi normalniejszą, to dobrze. Nie martw się.
no i aktualizacja : mamy 38,5 w pupie
lekarz kazal podac tylko paracetamol i przeczekac, do piątku.
chyba ze nii bedzie pic i jesc, lub cos niepokojacego sie zacznie dziać.( odwodnienie)
kupki w sumie lepsze, ale to chyba wina gorączki, ze sa lepsze.
mała już nie może patrzec na kupki i picie - jakie macie sposoby na dopajanie pełzaków?
nie podawaj zadnych czopkow bo maly sie przyzwyczai i dopiero bedziesz miec problem sprobuj sliweczki z gerbera dac jesli ma na tyle miesiecy a jak nie to herbatka koperkowa
najlepsze na zatwardzenie jest lactuose wiem bo uzywalam nie uzaleznia i jest dobre dla dzieci ale musi byc podawane 2 razy rano i wieczorem po 2,5 miltra tylko dziala jak sie daje codziennie a jak ureguluje mu sie to mozez bez problemu odstawic pozdrawiam