reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kurs zmniejszania zdjęć

Po co sobie tak utrudniać życie. Ja też na początku się męczyłam i zmniejszałam zdjęcia za pomocą photoshop za dużo roboty.
Za jednym zamachem zmniejszacie i wstawiacie swoje zdjęcię.
Wejdzcie http://www.imageshack.us/ Dla przypomnienia wybieracie zdjęcię za pomocą przegladaj niżej zaznaczacie resize image a 800x600 choć ja wybieram 1024x768 klikacie host it.
Czekacie i na samym dole jest Direct link to image I kopiujecie swój link. i Gotowe by wżucić swoją fotkę :)

reklama
Cześć dzieki za wskazówki jak pomniejszać zdjęcia. Udało mi sie przez painta. Oto rezultaty..

Załączniki

• maja1.JPG
    maja1.JPG
    54,3 KB · Wyświetleń: 912
  • maja2.JPG
    maja2.JPG
    54,7 KB · Wyświetleń: 901
Płock-Asia pisze:
A jakie nie? Wiem, że nigdy nie miałam z tym problemu ale wszystkie moje zdjęcia są w formacie JPG

te które są za dużych rozmiarów nie mogą przekraczać 1024 kB

gaga jakzrobiłaś całe pasmo tych zdieć malutkich bo ja pozmniejszałami i w moim profilu da sie wkleić tylko dwa bo jest określona liczba znaków.

oliwka ja je zmniejszyłam sobie i zrobiłam w photoshopie jako jedno zdjęcie, czy obrazek jak zwał tak zwał, a potem normalnie przez stronkę z żabą

reklama
gaga a możesz mi napisać gdzie tam sie to robi w tym photoshopie bo chyba jestem ciemna ,kombinowałam i nic.

Do góry