Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja brałam przez całą ciąża pragnę plus i jeszcze w czasie karmienia piersiąCześć kobietki. Jestem w 8 tygodniu ciąży i prawie od miesiąca biorę Pregnę Plus. Zostały mi dwie tabletki i pytanko... mam kupić nowe opakowanie tego kwasu i brać przez resztę ciąży?
Ja przez 1 trymestr brałam Femibion. Później przerzuciłam się na mamadha premium plus i jestem zadowolona. Tańsze i chyba z tego co się orientuję mają lepszy skład. Od 12tygidnia chyba możesz się przerzucić na witaminy od 2.Cześć kobietki. Jestem w 8 tygodniu ciąży i prawie od miesiąca biorę Pregnę Plus. Zostały mi dwie tabletki i pytanko... mam kupić nowe opakowanie tego kwasu i brać przez resztę ciąży?
Ja brałam Folik. Głównie dlatego, że jest to lek a nie suplement diety. Po prenatalu uno bardzo źle się czułam.Cześć kobietki. Jestem w 8 tygodniu ciąży i prawie od miesiąca biorę Pregnę Plus. Zostały mi dwie tabletki i pytanko... mam kupić nowe opakowanie tego kwasu i brać przez resztę ciąży?
Cześć kobietki. Jestem w 8 tygodniu ciąży i prawie od miesiąca biorę Pregnę Plus. Zostały mi dwie tabletki i pytanko... mam kupić nowe opakowanie tego kwasu i brać przez resztę ciąży?