reklama

Kwas foliowy

alaml

Aktywna w BB
Cześć kobietki. Jestem w 8 tygodniu ciąży i prawie od miesiąca biorę Pregnę Plus. Zostały mi dwie tabletki i pytanko... mam kupić nowe opakowanie tego kwasu i brać przez resztę ciąży?

reklama
Poszukaj może lepszego składem preparatu :)
Np. MAMADHA premium plus jest chyba na całą ciążę, ale są też inne tabletki w opakowaniu na miesiąc i wtedy inne na każdy trymestr.
Został CI jakiś miesiąc do II trymestru, także kup jescze jakieś jedno opakowanie :)

Cześć kobietki. Jestem w 8 tygodniu ciąży i prawie od miesiąca biorę Pregnę Plus. Zostały mi dwie tabletki i pytanko... mam kupić nowe opakowanie tego kwasu i brać przez resztę ciąży?
Ja przez 1 trymestr brałam Femibion. Później przerzuciłam się na mamadha premium plus i jestem zadowolona. Tańsze i chyba z tego co się orientuję mają lepszy skład. Od 12tygidnia chyba możesz się przerzucić na witaminy od 2.
Ale pregne chyba możesz kontynuować przez całą ciążę, tylko musisz dołączyć później DHA.

reklama

Cześć,
najlepiej stosować Pregnę Plus razem z Pregną DHA i brać do końca ciąży i podczas karmienia piersią.
Tylko trzeba podpytać lekarza, w którym tygodniu włączyć Pregnę DHA.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry