Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hyyyyyyy ja jeszcze w ogole nie mam torby:-):-) bede sie pakowac tak, jak ktoras tu pisala - w reklamowki i do torby z ikei:-) ale jeszcze nie, jeszcze poczekam:-)Spakowałam dzisiaj torbę do szpitala i jestem przerażonaTaka jakaś wielka mi się wydaje. A zaznaczę, że odpuściłam sobie prostownicę, gry planszowe i inne tego typu niezbędne rzeczy;-)Wydaje mi się że na prawdę spakowała tylko to co potrzebne, nie wiem czy Wy też macie takie wielkie te torby???

Gabi - czyli jest dobrze. Bardzo się cieszę. :-)Hej,ja już po wizycie.Szyjka,a raczej cały kanał...8 mm:-szok:
No,ale mam już chodzić,bo dalsze leżenie jest dla mnie groźne.
Na pewno urodzę wcześniej,w każdej chwili.
Tyle,że nie mam na kogo liczyć,ale nie chcę tu o prywatnych sprawach pisać.
Także na razie chyba znikam,bo po prostu trochę mnie wszystko przerasta i nie mam siły czytać co u Was.
Pozdrawiam.Dzięki za kciuki.Pa.

Na szczęście wierzę, że sny są przeciwieństwem rzeczywistości więc nie jest tak źle. ;-)

ale mi się nie chciało za dużo myśleć więc na jej holenderski odpowiadałam angielskim ( co prawda za dużo nie rozumiałam,kardiologa w piątek się więcej dopytam
) Ale ogólne to wredna była