skunkanka
Wojtuś jest z nami:)
Siruna ja Ci serdecznie wspolczuje...wlasnie znalazlam pozycje do siedzenia, w ktorej zebra nie bola az tak, a przed chwila rehab mnie uszczesliwil informacja, ze ma czas juz jutro i to o 14, a nie w czwartek o 23 :-) wiec cos podziala z zeberkami i moze zaradzi cos na to cholerne "lumbago"
Nam sie dzisiaj zachcialo na kolacje salatki greckiej, M szaleje po Tesco w poszukiwaniu skladnikow, prosciej by mu bylo jechac do McDonalda i kupic mi moja ulubiona z kurczakiem, ale jak chce sam robic, to nie mam nic przeciwko:-) zawsze ja robilam, wiec spodziewam sie miliona pytan w trakcie, ale uparcie siedze i sie nie rusze:-):-)

Nam sie dzisiaj zachcialo na kolacje salatki greckiej, M szaleje po Tesco w poszukiwaniu skladnikow, prosciej by mu bylo jechac do McDonalda i kupic mi moja ulubiona z kurczakiem, ale jak chce sam robic, to nie mam nic przeciwko:-) zawsze ja robilam, wiec spodziewam sie miliona pytan w trakcie, ale uparcie siedze i sie nie rusze:-):-)
chyba przez nerwy na mojego K.(przez to ze sie nieodzywamy) no i wogole stresuje sie wszystkim po kolei...mam dosc wszystkiego:-(

Tyle ze jeszcze kosmetyczke wezme osobno, bo mi sie juz nie zmiesci.
dzis meczy mnie caly dzien i nic mi nie pomaga