Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

adusia a powiedz tylko czemu to usg jest bolesne?to jak je robia?
Powodzenia.

a kiedyś tak fajnie do 10-tej sobie lulałam 

Śniadanie ledwo przełknęłam, ostatnio jakoś rano nic mi nie wchodzi.
O 17.15 idę do szpitala i wolałabym mieć to już za sobą.
No a ja mam pietra iść spaćskurczyki mam ale słabe 2 były tylko konkretna. Torbę spakowałam do końca, dostałam powera i posprzątałam dom,pranie włączyłam, pomyłam podłogi, poprasowałam, kurze wytarte
Moje samopoczucie jest conajmniej dziwne, w pochwie mam uczucie (mąż się śmiał) maratonu sexu
tzn takie jakby "poszeżenie" nie śmiejcie się ale nie umiem tego inaczej opisać.
![]()
a tak w ogole jestes jeszcze w domu czy moze ruszylo sie barziej
bedzie dobrze..wiesz chyba zaczynasz schoziwac przed pordodem..ale coz nieuniknione...hehe..im blizej koca tym wiecej czlowiek mysli czy wszysto ok..itd..nie boj sie nie jestes z tymi wszystkimi myslami sama ..Ja tez tak mam..i napewno wiekszosc jak nie wszystkie z Nas..ale nie nieprzyznajemy sie do tego ;-)Hej dziewczynki :-)
Dzisiaj kolejny dzień oczekiwania na maluszka, od wczoraj o jeden mniej
Bardzo was wszystkie lubię, chociaż czasem żałuję, że wogóle mam internet i czytam. W głowie kłębią mi się wasze opisy najgorszego, że StysiaPysia, że nawet w 41 tygodniu, że dużo dziewczyn. Zuziunia mnie nastraszyła, że przy słabszych ruchach od razu biegnie się na ktg, a przecież nie raz ktoś pisał, że pod koniec ciąży ruchy są słabsze. Moje są słabsze właśnie i świruję przez to czytanie. Musialabym codziennie biegać na ktg! Ja nie wiem, ale chyba codziennie zacznę się seksić, pić herbatkę z liści malin i nie wiem co jeszcze, żeby maluszek był już koło mnie i żebym mogła go obserwować. Chyba jestem za słaba psychicznie już na was, ale cieszę się, że mam takie silne koleżanki :-) Dlaczego ja wyłapuję tylko złe rzeczy? Boże, jeszcze maksymalnie 4 tygodnie, jak ja to przeżyję!!![]()