Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pozdrawiam wszystkie nie mogące się już doczekać... i dzidzi i seksu Moje Kozory M. już spalił w piecu, bo zgniły w środku od przemakania i suszenia przy kaloryferze, więc ja poprostu jak zobaczyłam śnieg rano, to popadłam w stresy, może też dlatego tak się wywnętrzyłam dzisiaj.A u nas juz bylo tak ladnie, wyciagnelam polbuty, cieszac sie, ze sie gimnastya artystyczna przy zakladaniu kozakow skonczyla, a tu znowu snieg pada![]()
Mały się rusza leniwie, trochę się wypnie, no generalnie tam w brzuchu jest i 5 ruchów było w ciągu godziny (później usnęłam).
link do fotek zamiescilam na watku zamknietym ----> inne fotkija to po niedzieli sie juz ostatecznie spakuje
madziu singh jak tam po slubie??? gratuluje no i chyba wszystkie czekamy na zdjecia
co do seksu to ja obecnie ochoty nie mam bo boli mnie brzuszek tak jak na @ juz z 2 tygodnie tak co drugi trzeci dzien wiec zero zblizen no ale za jakies 2 tygodnie musze sie jakos przekonac do mojego M bo strasznie mnie drazni ostatnio i moze to jest tez przyczyna mojej niecheci do zblizen![]()