Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na szczęście kooperowała ze mną (generalnie nie lubi żadnych zabiegów kosmatycznych wokół siebie
) i dosyć szybko poszło. Teraz lekko krzyż mnie boli, ale jestem zadowolona.
To był ostatni gwizdek, z każdym dniem byłoby coraz ciężej się zabrać, a i psica miała już długie kudły i było jej już za gorąco. Teraz mam spokój ze strzyżeniem na jakieś 4-5 miesięcy, kąpanie niestety co miesiąc. 
ale już zdążył wrócić i po mnie, i w wieliczce już jesteśmy od dobrej chwili, więc pierwsze co chwyciłam kompa i czytam co u was :-)m pojechał na mecz do krakowa i bedzie dopiero po 22![]()

.To ja dołożę coś do tych męskich anegdot.Mianowicie syn jak miałtakze2 latka "zauważył" że tata ma włosy na nogach i rękach i stwierdził że tata jest owłosiony jak...Dzik(no bez przesady!!!).Musieliśmy kupić mu osobne mydełko bo tym którego używał K nie chciał dotknąć żeby nie być"dzikiem".
A co do dzików to w "Poranku Kojota" jest taki tekst o guźcu takiej świni z Afryki. I moja córka co podpisuje pod obrazkiem dzika?? że to jest guziec-a na moje pytanie co to znaczy? odpowiedziła no jak nie wiesz-taka świnia z Afryki... nawet nie poprawiłam tego....

dzik jest naprawdę świetny

spacer i świeże powietrze zrobiły swoje i jestem teraz padnięta, ale przez cały dzień niezłego miałam pałera. Marlenka sie tak wymęczyła ze tylko obejrzała jedna bajke i juz od godzinki spi smacznie. Ja też juz wykompana
przeczytała co u was i ide spać
- i mój Maks też padł;-)

cóż matkę pomysły roznoszą ....