Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. dzisiaj tez mam wizyte u gina i zaczynam sie denerwowac, bo ledwo chodze, a dzisiaj bedziemy rozmawiac co z porodem. i jak on wyobraza sobie konsultacje u ortopedy. dodam, ze z dnia na dzien jest coraz gorzej, dzisiaj musialam sie zawrocic ze spaceru z olim, bo spojenie zaczelo bolec tak, ze lzy mi po policzkach plynely
. dochodza do tego bole calej miednicy i leze jak kaczka

Uuuuuu, to kiepsko.Kurcze wyszły mi te głupie paciorkowceA to oznacza antybiotyk dla malucha jak się urodzi,czyli kroplówki i kilka dni dłużej w szpitalu
![]()
Współczuję, ale dobrze, że wiadomo już teraz i będzie można przeciwdziałać wszystkim negatywnym skutkom. 

taki jakis dzien jest beznadziejny...
juz chcialabym to wszystko prasowac:-)
nic nie biore a jak dotad praktycznie wogole nie mialam,chyba ze poprostu nie odrozniam...wydawalo mi sie raz,ze mnie zlapaly jak jechalam odemnie z domku ale moze tylko mi sie wydawalo,bo wtedy co chwile sikac mi sie chcialo i jak jechalismy to tak mnie denerwowalo wszystko(ze samochod podskakuje,ze sa dziury na drogach itp)bo maly naciskal mi na pecherz i moze stad ten bol...

właśnie pod koniec ciąży dzieci się zazwyczaj zaciskają,bo wcześniej właśnie mają miejsce i mogą się odplątać.Kilka dni temu o tym z ginem rozmawiałam,bo przecież też się mała oplątała.I właśnie dlatego po 37 tyg. trzeba pilnować ruchów,robić ktg itp.

dziekuje za podpowiedz ale juz wymyslilam cosik innego ziemniaczki piers z kurczaka i mizzeria narazie wrocilam ze sklepu dobrze ze M wraca kolo 18 wiec mam sporo czasu na ugotowanie obiadkupulpety w sosie pomidorowo-paprykowym
witojcie dziewuszki w ten leniwy dzionek